L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

POLECAM.!!! (1) Bardzo miła atmosfera i cierpliwi instruktorzy. Zdane za 1 razem. Dzięki Michał Patryk Polecam (1) Gorąco polecam ta szkole nauki jazdy. Bardzo mila obsluga, instruktor... Hubert Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy! Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne... Monika
Właśnie takich szkół jazdy brakuje. (1) Tutaj pracują po prostu profesjonaliści, każdy jest indywidualnie traktowany... M Szymon - opinia (1) Wczoraj zdałem egzamin praktyczny na prawo jazdy. Sukces swój zawdzięczam... Szymon Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam szkółkę L-ka , jazdy miałem z Panem Michałem , bardzo... Krzysiek Nauka jazdy (1) Pan Michał - bardzo dobry instruktor, przyjazna atmosfera i dobre rady... Lech Bardzo na TAK (1) Bardzo polecam skorzystanie z kursów proponowanych przez L-kę. Szybko, tanio,... Gosia Kamińska polecam! (1) jestem obecnie po kursie w L-ce i powiem szczerze, że nie mogłam trafić... Patrycja Najlepsza L-ka!!! :) (1) Na cały kurs chodziłam do innej l-ki za to przed samym egzaminem umówiłam się... Karolina Polecam (1) Wszystko ekspresowo i w dogodnych warunkach oraz terminach gorąco POLECAM... Karol Polecam! (1) OSK godny polecenia :) Teoria prowadzona w bardzo przystępnej formie,... Karolina F Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor jakiego w życiu miałam okazję... Agata Najlepsza szkoła! (1) Po pierwsze: Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem! Instruktor Kuba... Nika Lepiej nie mogłem trafić (1) Kurs teoretyczny zleciał w tempie ekspresowym (3 spotkania tygodniowo po 3... Panda L-ka (1) Super atmosfera, mega mili instruktorzy zero krzyku zero złości, wszystko... Natalka Guzik - opinia (1) Serdecznie polecam zarówno szkołę jak i instruktora Kubę - najwspanialszy... Guzik POLECAM (1) Polecam serdecznie szkołę. Wykłady są prowadzone na wysokim poziomie, obsługa... zoolnierz POLECAM ! (1) Polecam ten ośrodek wszystkim ! Lepiej nie można trafić. Zaczynając od... Karolina Beata - opinia (1) Świetna atmosfera podczas nauczania teorii, wszystko dograne,... Beata