L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

THE BEST OF (1) Zdecydowanie najlepsza Elka w jakiej się uczyła, a było ich naprawdę nie... Kursantka pozytywnie i to bardzo (1) zdane za pierwszym podejściem :)) - to powinno wystarczyć, ale że miejsca... J Najlepsza szkółka w Gdyni (1) Wszystkim szczerze polecam najlepszą szkołę jaką jest L-ka! W szczególności... Ada C.
POLECAM! (1) Mogę z czystym sumieniem przyznać że wybrałam najlepszą szkółkę !... Karolina polecam (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim tą szkołę. Jeśli chodzi o lekcję nauki... Basia Krystian Warda - opinia (1) Niesamowita grupa nauczycieli jazdy,wykłady poprowadzone w inny oryginalny... Krystian Warda POLECAM ! (1) Szczerze polecam szkołę L-ka! Przede wszystkim instruktora Irka - pełen... T. ocena (1) Cudowna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu, szacunek wobec... Klaudia Sz. Godi - opinia (1) Polecam w stu procentach szkółkę! Instruktor Łukasz Oleksiak jest zabawny,... Godi Z czystym sumieniem POLECAM !!! (1) Rzadko kiedy, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, mogę z pełnym przekonaniem, w... Sylwia Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę.Lekcje teoretyczne ciekawie... Beata Klaudia - opinia (1) Miła atmosfera, profesjonalne przygotowanie i duża cierpliwość ze strony... Klaudia Najlepsza !!! (1) Szczerze polecam skorzystanie z usług L-ki! Bardzo wysoki poziom nauczania... Mariusz Najlepsza!! (1) Nie ma co się zastanawiać i jak najszybciej się zapisać na kurs, jeżeli... Magda POLECAM!!! (1) Jeśli ktoś chce się na prawdę dobrze nauczyć jeździć to bardzo gorąco... Kamcia NAJLEPSZA SZKOŁA !! (1) Naprawdę bardzo polecam skorzystanie z usług. Spodobało mi się od samego... Bona Dobra szkoła (1) Jestem już po egzaminie - zdałem za 1 razem zarówno teorię jak i praktykę. Z... Michał jak L-KA to prawko na pewka (1) Super obsługa, pełne zrozumienie i 100 procentowe polecenie ;) Natasha Polecam :) (1) Serdecznie polecam szkołę.Instruktorzy pierwsza klasa, fachowcy ze swojej... Basia Polecam (1) Bardzo polecam Pana Łukasza Oleksiaka, nauczyl mnie wiele przydatnych rzeczy,... Agnieszka