L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Polecam (1) Praktyka zdana dzisiaj za 1 razem i nie ukrywam, że jest to też zasługa... Ania Super szkola jazdy ! (2) Wszystkim polecam tę szkole jazdy, bardzo mila atmosfera zarowno podczas... Kinga Wspaniała szkoła! (2) Nauka jazdy na bardzo wysokim poziomie! Zajęcia teoretyczne były... Łukasz
POLECAM (1) Gorąco polecam ośrodek. Jestem bardzo zadowolona, że zdałam szybko egzamin... Anita Opinia (1) Pan Jakub Fraszczak super instruktor,polecam wszystkim ;) Viktoria Urban Super Szkoła (1) Za prawko zapłaciłem z 200/300 zł mniej niż moi znajomi. Aktualnie jestem... OlekVw Agata - opinia (1) serdecznie polecam L-kę, wspaniała szkoła, teoria prowadzona bardzo ciekawie,... Agata Polecam L-kę, polecam Olka! (1) Chciałbym serdecznie podziekować mojemu instruktorowi, Łukaszowi "Olkowi"... Domino Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w trójmieście! (1) Szczerze mówiąc wątpiłem w to że uda mi się osiągnąć pozytywny wynik... Damian Wszystko w jak najlepszym porządku. (1) Super szkoła! Instruktor Łukasz Oleksiak jest godny polecenia. Posiada duża... Karmen Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić! (1) Cenne wskazówki które udzielił mi Olek i Kuba bardzo przydały się na... Justyna Prawko zdane !!! :D (1) Serdeczne podziękowania dla całej "L-ki". Wielkie DZIĘKUJĘ dla Instruktora... Michał Najlepsza szkoła jazdy w całym Trójmieście !!! (1) L-ka to najlepsza szkoła. Obsługa bardzo miła i chętna pomocy. Bardzo tanio i... Jakub Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Począwszy od wykładów teoretycznych, prowadzonych z pasją i z zrozumiała... Aneta Polecam! (1) Bardzo polecam wszystkim tą szkołę.Lekcje teori i praktyki prowadzone w... Karolina L-ka najlepsza w trójmieście (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem i teorie i praktykę, nauczyciel teorii... Daria Świetna szkoła (1) Szkoła jest naprawdę na wysokim poziomie. Zajęcia teoretyczne proste i... Sokołowska Marta Nie zastanawiaj się, wybierz l-kę!!!! (1) Ogólnie uważam, że to dobra szkoła, nie będę pisać, że najlepsza, bo do innej... Ania Swietna Szkoła Jazdy (1) Dwa miesiące - tyle dokładnie trwało spełnianie mojego marzenia o prawie... Aleksander B. Polecam !!! (1) Z czystym sumieniem polecam, zaczynając od sympatycznych Pań w biurze które... Sylwia