L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Polecam (1) Szkołę polecam każdemu, zajęcia prowadzone profesjonalnie. Moim instruktorem... Ania POLECAM!! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne na najwyższym poziomie.... Ania Polecam (1) Bardzo dobry kurs przygotowawczy. Polecam brać czynny udział w zajęciach... Litas
Gorąco polecam!! (1) Szkołę polecam każdemu , świetna atmosfera na zajęciach z praktyki jak i... Sebastian POLECAM (1) Szkołę polecam każdemu, komu zależy na perfekcyjnej i przeprowadzonej w... Arturo Kuba - opinia (1) L-ka to świetna szkoła jazdy. Moim instruktorem był Michał podczas zajęć... Kuba Pozytywne Zaskoczenie (1) Polecam ta szkole. Bardzo dokładnie przygotują do egzaminu z teori jak i z... Adrian kamil - opinia (1) Polecam , super instruktorzy , bdb uczą . Zdałem teorię i praktykę za... kamil Polecam! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym :)) Ogromne podziękowania... Marcia L-ka Starowiejska (1) Wszystko zdałam za pierwszym razem bo miałam najlepszego instruktora - Kubę!... sissssi L-ka mistrzem Gdyni jest!!!! (1) I już wszytsko jasne...Jestem kierowcą dzięki OSK L-ka. :) Pragnę najbardziej... Agata Mieszkańcy Gdynii i okolic - jak prawo jazdy tylko z L-ką (1) Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się 5 ponad lat temu w szkole jazdy w... Michał Ciesielski Najlepszy ośrodek osk (1) Serdecznie polecam tą szkółkę ,bardzo dobre przygotowanie do egzaminu... Grzegorz Biedroń Rewelacyjny i godny polecenia OSK. (1) Gorąco polecam tą szkółkę, a w szczególności instruktora Michała. Genialna... Maciej Bojanowski Aga B - opinia (1) Polecam! Pełen profesjonalizm w szczególności Pan Kuba. Nauczy najbardziej... Aga B Najlepsza eLeczka :) (1) Polecam jak najbardziej! Trafiłam do tej szkoły przez przypadek, ale dzisiaj... Karolina Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Po nieowocnym kursie innej gdyńskiej szkole, w L - ce poczułam że jestem w... M Ok Gosia - opinia (1) L-ka jest najlepszą szkoła jazdy , kurs robiłam w innej szkole, podchodziłam... Gosia POLECAM (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę.Lekcje teoretyczne ciekawie... Ania L-ka (1) L-kę mogę z czystym sumieniem polecić każdemu zainteresowanemu kursem prawa... Krystian Barszcz