L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

pełen profesjonalizm! (1) Ta szkoła to świetny wybór! Świetne przygotowanie teoretyczne, Pan na... Monia L-ka !!! (1) Najlepsza szkola, swietne przygotowanie do egzaminu teorytycznego i... Ola Wybierasz się na kurs? Wszystkie drogi prowadza do ... L-ka ;) (1) Wspaniały OSK. Godny polecania każdemu kto ma w planach być szczęśliwym... Rafał z Gdańska
Super (1) Dzisiaj zdałam praktykę, szkoła naprawdę super i tanio! Polecam wszystkim... Asiaczek Paulina - opinia (1) Bardzo dobra szkółka. Wymagający instruktor i rzetelne przygotowanie do... Paulina Najlepsza Szkoła (2) TEORIA + PRAKTYKA ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM !!! Świetne przygotowanie,... Konrad TYLKO L-KA !! (1) Nic dodać nic ująć. Bardzo fachowe podejście do sprawy. Pełen profesjonalizm.... MICHO Super!! (1) Kurs zaczęłam ok. 20.06 a dziś zdałam egzamin państwowy praktyczny. SUPER... Karolina MEGA! (1) Super ośrodek, polecam każdemu. Miła obsługa, młodzi instruktorzy znający się... Konrad Najlepsza szkoła w mieście (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy wszystkim którzy chcą zdać za pierwszym... Krzychu Polecam (1) Polecam ten Ośrodek, miła, fachowa obsługa, miałam doczynienia z każdym z... Agnieszka L Paulina - opinia (1) Najlepsza szkoła jaka moze byc naprawde instruktorzy fachowcy wszystko... Paulina Paulina - opinia (1) Najlepsza szkoła jaka moze byc naprawde instruktorzy fachowcy wszystko... Paulina Bardzo profesjonalne podejście do klienta (1) Jestem bardzo usatysfakcjonowany z usług szkoły nauki jazdy L-ka. Miałem... Marcin L-ka Najlepsza szkoła !!!!!!!!!!!!! (1) Super szkoła,super instruktorzy,super obsługa. Z l-ką wynik na 100%... Michał;-) Bezsprzecznie najlepsza szkoła w Gdyni (1) Genialni instruktorzy, którzy znają się na swojej pracy i są bardzo... Michał Czepułkowski L-ka -> same wydatki (teraz muszę kupić samochód) :D Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy! Do L-ki poszłam w ciemno (tanio, blisko). Był to strzał... Weronika Zdałam za I razem (1) Zdałam za I razem Szczerze polecam szkołę " L-ka", której... Magdalena Wróbel L-ka = zdasz za pierwszym razem !!! kolejny Mistrz Kierownicy na drodze :) (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem w Gdyni - dzięki... Karolina L-ka - REWELKA !!! (1) Nic dodać nic ująć : 1. Świetne podejście do kursantów, 2. Bardzo dobre... Kaśko