L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Serdecznie polecam najlepszą szkołę w Gdyni! (1) Wspaniali, cierpliwi oraz wyrozumiali instruktorzy, profesjonalne... Kasia Polecam!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę atmosfera bardzo sympatyczna.... Paweł Sz zdane za pierwszym razem (1) No i zdane za pierwszym razem, a wszystko to dzięki Łukaszowi! Mega... Ewelina
polecam ! (2) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w całej Gdynii. Przyjazna... Natalia Polecam! (1) Szkoła godna oceny 6, aczkolwiek dałabym wiecej ale skali zabrakło;p bardzo... Martyna MW Polecam!! (1) Gorąco polecam, super szkoła jazdy. Profesjonalna i miła obsługa. Rzetelne... Ania 10 godzin do sukcesu :) (1) obsługa nastawiona na klienta. serdeczne usposobienie personelu zachęciło... ola Super szkoła (1) Szczerze polecam - super cena, świetnie wykładana teoria, kompetentni... marek Pozytyw:) (1) Znakomita, dostosowująca się do klienta obsługa i zorganizowana praca w... Patryk K. Lepszego OSK w Gdyni nie ma (1) Witam wszystkich czytających. W ramach podziękowania za kurs, chciałbym dodać... Łukasz K Perfekcyjni. (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem po bardzo mile spędzonym czasie podczas... Marcin Ryszard Polecam gorąco ! (1) Najlepsza nauka jazdy! Teoria na maxa, za pierwszym razem, praktyka za... Bardzo zadoolona kursantka Jazda za pierwszym razem (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie , panie zawsze usmiechniete i gotowe pomóc... Maciej POLECAM:) (1) A pomyśleć, że jeszcze pół roku temu czytałam te opinie zastanawiając się ile... Ida Tanio i skutecznie. (1) Chyba najtańszy kurs jaki znalazłem, miłe panie w recepcji. Instruktor bardzo... Szewczyk Dzięki tej szkole, w końcu zdałam ogzamin i to za pierwszym razem! (1) Wyjątkowa szkoła, jedyna taka, bardzo dużo cennych informacji, wskazówek jak... Honorata Karolina M - opinia (1) Szkoła więcej niż na medal! Przesympatyczne Panie w biurze, które zawsze... Karolina M NISKA CENA W PARZE Z WYSOKĄ JAKOŚCIĄ NAUCZANIA POLECAM! (1) Bardzo polecam szkołę. Wybrałem ją ze względu na cenę, jak się okazało był to... ClayMore Zdać za pierwszym to nie problem z L-ka ;) (1) Polecam na 100% . Ośrodek który przygotowuje na zdanie za pierwszym... Dawid z Helu Najlepszy OSK ! (1) Bardzo się cieszę, że wybrałam ten ośrodek nauki jazdy! Egzamin teoretyczny i... Karolina W.