L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Najlepszy z możliwych wyborów (1) Po wykupieniu pakietu 10h w tej szkole w końcu udało się mi się zdać egzamin.... Piotr Lepszej szkoły nie ma! (1) Z L-ką o wynik POZYTYWNY nietrudno:) Na jazdach i teorii jest zawsze miła... Magda Superancko (1) Dobra atmosfera, 100% przy 30h jazd na zaliczenie dla kumatych i srednio... Adaśko
Tylko L-ka (1) Szczerze polecam wszystkim którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem szkoły... Monika Trasa, full klasa! Haha ;D! (1) W piątek po odbiorze prawka od razu ruszyłem w trasę, zrobiłem już 367km. i... Smakone' jestem kierowcą hurrrra! (1) Polecam z całego serducha ośrodek a zwłaszcza wspaniałego instruktora Jakuba.... Ewelina Tomasz Grzonka - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w swoją pracę a poza tym cierpliwość,... Tomasz Grzonka Polecam wszystkim!!! (1) Na wstępie chciałam bardzo gorąco podziękować za to co innym nie udało się... Helena Gorąco Polecam OSK L-ka w 100% (1) Witam bardzo serdecznie Polecam OSK L-ka i instruktora pana Jakuba... Jolanta Olszyńska POLECAM !!! (1) Perfekcyjna szkoła jazdy ! do egzaminu praktycznego podchodziłem 6 razy ;/... Piotr gusiak - opinia (1) konkretnie i na temat, czego efektem jest zdany egzamin :) gusiak Marta PK - opinia (1) Do przystąpienia do kursu na Prawo Jazdy zmusiła mnie sytuacja w pracy i... Marta PK Aga - opinia (1) świetny ośrodek i przede wszystkim świetny instruktor ! oba egzaminy zdane za... Aga Nie potrafiłbym wyobrazić sobie lepszego ośrodka! (1) Z całego serca polecam! Najwyższy poziom nauczania za najniższą cenę w Gdyni.... Kuba Co tu dużo mówić! POLECAM! (1) Uczyłem się jeździć w innej szkole i byłem uczony źle. niezdane egzaminy to... Robert Godne polecenia! Fachowa obsługa + niskie ceny = Zadowolenie 100% :) (1) Z całego serca polecam OSK L-ka! Dzięki Panu Jakubowi spełniło się moje... Paulina bardzo pozytywnie (1) Szczerze polecam naukę jazdy u Pana Jakuba, atmosfera jest bardzo korzystna... Żaneta Władysławowo phi - opinia (1) Nie ma lepszej szkoły w całym 3city!:) Podczas jazdy z Panem Kubą nie dość,... phi Polecam Rewelacja !!! (1) Po odbytym Kursie w innej szkole i nie zdanym egzaminie,zapisałem się do... RemiK Świetne OSK (1) Witam wszystkim :) Chciałbym bardzo serdecznie polecić ośrodek szkolenia... Krzysiek