L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Polecam :) (1) Serdecznie polecam szkołę.Instruktorzy pierwsza klasa, fachowcy ze swojej... Basia Polecam (1) Bardzo polecam Pana Łukasza Oleksiaka, nauczyl mnie wiele przydatnych rzeczy,... Agnieszka Na 6. (1) Bardzo profesjonalna szkoła, polecam. Maciej
Polecam!!! (1) Polecam każdemu, świetna atmosfera. Jazdy z panem Michałem to sama... Gracjan Bigus Serdecznie polecam ! (1) Niedawno ukończyłam kurs w tej szkole i zdobyłam prawo jazdy przy pierwszym... Bogusia Super :D (1) Polecam, przesympatyczni instruktorzy, dają dobre rady i z nimi na pewno... Bandi Paulina - opinia (1) POLECAM !!!! zdałam wszystko za pierwszym razem :) Paulina Kasia - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę ! A w szczególności instruktora Irka :) Świetnie... Kasia Andrzej - opinia (1) Najlepsza szkółka na pomorzu! Dzięki P. Michałowi z którym jeździłem bardzo... Andrzej Klaudia - opinia (1) Gorąco polecam L-kę. Miła i profesjonalna obsługa. Dzięki panu Michałowi... Klaudia :) (1) Zdecydowanie polecam ten ośrodek szkolenia, egzamin praktyczny na prawo jazdy... Sylwia Serdecznie polecam L-kę!! (1) Najlepsza szkoła w trójmiecie. Miła i pomocna obsługa w biurze. Zajęcia... Ola Najlepsza z najlepszych - OSK L- ka na Starowiejskiej w Gdyni! (1) Dzisiaj mamy powody do świętowania :) - razem z siostrą bliźniaczką za... Asia & Kasia Wieczerzyckie Polecam (1) Wybrałam w/w szkołę jazdy nie kierując się opiniami. Chciałam tylko podnieść... Magda NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY W TRÓJMIEŚCIE (1) Szkolenie jakie odbyłam w tej szkole było w pełni profesjonalne. Teoria... Karolina prawko (1) A teraz baczność i bez ściemy!!Najlepsza szkoła w Trójmieście pod każdym... paulina Najlepsza szkoła (1) Po pierwsze najniższa cena kursu w Trójmieście (a zarazem najwyższa jakość... Daria POLECAM!!! (1) Wszystko super!!! Teoria zdana za I podejściem, praktyka za II. Najlepszy... Sylwia Kurs prawa jazdy (1) Gorąco polecam szkołę jazdy L-ka! Kurs teoretyczny prowadzony jest w sprawny,... Katja L-ka to najlepsza szkoła nauki jazdy. (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły, zarówno z jakości kursu jak i... Sabina