L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Na 6. (1) Bardzo profesjonalna szkoła, polecam. Maciej Polecam!!! (1) Polecam każdemu, świetna atmosfera. Jazdy z panem Michałem to sama... Gracjan Bigus Serdecznie polecam ! (1) Niedawno ukończyłam kurs w tej szkole i zdobyłam prawo jazdy przy pierwszym... Bogusia
Super :D (1) Polecam, przesympatyczni instruktorzy, dają dobre rady i z nimi na pewno... Bandi Paulina - opinia (1) POLECAM !!!! zdałam wszystko za pierwszym razem :) Paulina Kasia - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę ! A w szczególności instruktora Irka :) Świetnie... Kasia Andrzej - opinia (1) Najlepsza szkółka na pomorzu! Dzięki P. Michałowi z którym jeździłem bardzo... Andrzej Klaudia - opinia (1) Gorąco polecam L-kę. Miła i profesjonalna obsługa. Dzięki panu Michałowi... Klaudia :) (1) Zdecydowanie polecam ten ośrodek szkolenia, egzamin praktyczny na prawo jazdy... Sylwia Serdecznie polecam L-kę!! (1) Najlepsza szkoła w trójmiecie. Miła i pomocna obsługa w biurze. Zajęcia... Ola Najlepsza z najlepszych - OSK L- ka na Starowiejskiej w Gdyni! (1) Dzisiaj mamy powody do świętowania :) - razem z siostrą bliźniaczką za... Asia & Kasia Wieczerzyckie Polecam (1) Wybrałam w/w szkołę jazdy nie kierując się opiniami. Chciałam tylko podnieść... Magda NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY W TRÓJMIEŚCIE (1) Szkolenie jakie odbyłam w tej szkole było w pełni profesjonalne. Teoria... Karolina prawko (1) A teraz baczność i bez ściemy!!Najlepsza szkoła w Trójmieście pod każdym... paulina Najlepsza szkoła (1) Po pierwsze najniższa cena kursu w Trójmieście (a zarazem najwyższa jakość... Daria POLECAM!!! (1) Wszystko super!!! Teoria zdana za I podejściem, praktyka za II. Najlepszy... Sylwia Kurs prawa jazdy (1) Gorąco polecam szkołę jazdy L-ka! Kurs teoretyczny prowadzony jest w sprawny,... Katja L-ka to najlepsza szkoła nauki jazdy. (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły, zarówno z jakości kursu jak i... Sabina Beata - opinia (1) Dziś zdałam egzamin praktyczny! Kurs robiłam w innej szkole. Po wielu... Beata Jestem na tak - opinia (1) Bardzo polecam L-ke. Szczegolnie instruktoram Miachala :) Jestem na tak