L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Chcesz zdać za 1 razem? tylko z L-ką! (1) Wybierając L-kę jako szkołę nauki jazdy, kierowałam się rekomendacją... Marta K. KURS i INSTRUKTOR :) (1) Ogólnie tę szkołę jazdy wspominam bardzo pozytywnie, miła obsługa w biurze... Weronika polecam! !!!. (1) Serdecznie polecam ten ośrodek. Egzamin zdany za pierwszym razem. Szczegulnie... Piotr W.
Najlepsza szkoła w Gdyni (2) Jestem bardzo zadowolonym klientem L-ki. Szkoła pana Jakuba jest świetnie... Karol Krystian - opinia (1) Polecam szkółkę , jestem zadowolony z usługi i mojego instruktora Michała... Krystian Prawko (1) Chyba najlepszym Uzasadnieniem tejze punktacji jest egzamin zdany za... Natalia Lademann Polecam wszystkim!! (1) Najlepsza szkoła w trójmiejskie. Teoria profesjonalnie a praktyka z... Monika polecam! (1) Szczerze polecam wszystkim którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem szkoły... Remik Pełen profesjonalizm (1) Teoria bardzo dobrze nauczana, co do jazd, polecam Ireneusza Bojarczuka,... Bartek najlepszy osk w Gdyni L-ka Jakub Frąszczak (1) Najlepsza szkoła jaką znam - L-ka . Bardzo przyjemna obsługa i atmosfera.... Sylwia Świetna szkoła! (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście! Jazdy z Kubą świetnie przygotowują do... Arek Mariusz (1) Najlepsza szkółka zdałem egzamin w pord za 1 razem teorię jak i praktykę... Mariusz SZKOŁA JAZDY (1) Szkoła,która naprawdę uczy!Pracują tam wspaniali ludzie,uśmiechnięta i... Boguśka Szkoła na medal (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim szkołę !!! Teoria i praktyka zdana za 1... Adrianna Polecam (1) Polecam każdemu, luźna atmosfera. Jazdy z panem Michałem Ożgą to sama... Remigiusz POLECAM !!! (1) Wszystkim szczerze polecam szkole jaką jest L-ka ! Jeśli chodzi o lekcje... NATALIA Kurs prawa jazdy (1) Dziś zdałem egzamin praktyczny państwowy ! Świetna szkoła , super... Zbyszek Najlepsza szkoła jazdy! (1) Kurs przeprowadzony w bardzo dobrych warunkach, sympatyczni i cierpliwi... karolina Szczerze polecam (1) Wszyscy instruktorzy uzbrojeni w pełen profesjonalizm, a dodatkowo towarzyszy... Agnieszka Pozytyw (1) Potrzebowałem pomocy w przygotowaniu się do egzaminu praktycznego na prawo... Jarekgol