W 100% polecam (1) Witam. Tak wysoka punktacja zawsze wzbudzała we mnie podejrzliwość że jest... Mężatka:) Salon, godny w 100% do polecenia!!!! (1) Wszystkim dziewczynom szukającym tej jedynej i wymarzonej sukni, polecam ten... Asia Jeśli chcesz się poczuć wyjątkowo... (2) wstąp do Salonu Livia. Salon znajduje się na ulicy Westerplatte (akurat tu... Ela
wspaniałe miejsce (1) Dwa lata temu kupiłam tam swoją wymarzoną suknię. By streścić obsługę pań ze... dziewczyna po ślubie Wyjątkowy! (1) Moją podróż w poszukiwaniu tej najpiękniejszej sukni rozpoczęłam w salonie... Dobrawa wspaniały salon (1) Dziś odwiedziłam kilka salonów w Gdyni i w Gdańsku i żaden, absolutnie żaden... Nina Milena Karolina - opinia (2) Rewelecyjna obłubga, bardzo profesjonalnie!!Panie są bardzo miłe i doradzają... Karolina Gorąco polecam !!! (2) Salon położony w dogodnej lokalizacji, w pięknej Starej Oliwie. dosłownie dwa... Asia H. POLECAM!! (1) Gorąco polecam ten salon. Przede wszystkim bardzo miła i fachowa obsługa i do... Aga Rewelacja ! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, pierwsza przymiarka po której wyszłam... Ola sposrod wielu salonow, naprawde polecam, mam nadzije ze wy tez traficie (1) chcialabym pochwalic bardzo fajna obsluge. dziewczyny zajely sie mna... Kama cussen Jestem na tak :) (1) Wszystkim Paniom polecam ten salon. Zamówiłam już sukienkę i jestem bardzo... Joanna (Gdańsk)