Re: LUTOWE CIĘŻARÓWKI :) 2
pocieszyłam się, że nie ja jedyna cierpie na te bóle. Zwykle męczę sie około 5 godzin, po czym jak juz odpadam kompletnie to biore 1 apap i wracam do życia. Wiem, że krzywdy nie robię maleństwu, ale same wiecie, branie tabletek w ciązy jest starsznie dołujące. Ale co zrobić, w głowie ból ogromny i ciągła myśl, wziąc tabletkę czy nie, wówczas przypominam sobie słowa lekarza, dziecko cierpi razem z panią, nie ma sensu przedłużac bólu. więc wierzę, że tym apapem sprawiam ulge nie tylko sobie, ale i maleństwu.
W czartek zobaczę malucha i to mnie starsznie cieszy, bo juz bardzo sie stęskniłam za tym widokiem. Jesli doktor w tym miesiącu nie da mi sam zwolnienia to od października na mur beton sama go o to poproszę. Juz mi sie nie chce wstawać, jak tak pada za oknem.
Czy Wy tez macie ochote na pepsi??? Po prostu litrami bym piła, a piję tylko 2-3 łyki, w czwartek zapytam sie doktora o jego poglądy na ten temat. I jestem ciekawa co mi powie o farbowaniu włosów, bo na razie w tej kwestii mam w domu prawdziwą wojnę....teraz idę do doktora z mężęm, więc mam nadzieje usłyszec przyzwolenie, bo inaczej zostanie mi farbowanie, w ukryciu (podczas pracy mojego Z.)
0
0