La Bocca

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Startowa 30

bardzo dobra włoska (1) Polecam, pyszna pizza. Chyba najlepsza w Gdansku. Olo Re we la cja! (1) Lokal, którego zdecydowanie brakowało w trójmiejskim świecie gastronomii.... Normales Wizyta w La Bocca (2) Zachęcona pozytywnymi opiniami na portalu Trójmiasto.pl wczoraj wybrałam się... k/.
zawiedziona klientka (2) Restauracja przyjemnie urządzona w źle oznaczonym na mapie google punkcie.... klientka Kupiony niespodzianką (1) Moja dziewczyna była w La Bocca już wcześniej ze znajomymi i oznajmiła, że... Krzysiek jest dobrze (3) jest smacznie, jest kącik dla dzieci, można poczuć się gościem a nie... Krzy$iek Polecamy! (1) Jesteśmy zachwyceni! Atmosfera w tak niewielkim lokalu bardzo sympatyczna a... Kasia Aromatycznie (1) Zachęcona artykułem zamieszczonym w jednym z portali, postanowiłam spróbować... Martyna To musi być HIT (1) Moi Drodzy, dziś wybraliśmy się całkiem okazałą, bo 10-osobową paką na obiad... Marcin Polecamy! (1) Smaczna pizza, sympatyczna obsługa, duży plus za ciekawy dobór oliw do pizzy.... * Polecam! Doskonała pizza i nie tylko (1) Świetne ciasto, smaczne dodatki, do wyboru oliwy smakowe. Obsługuje sam... Jurek Jak w Rzymie... (1) Zacznę od smaku...Jest intensywnie, świeżo i niesamowicie. Byłem już 3krotnie... johnny_bravo Włosi mają konkurencję (1) Zdecydowanie najlepsza pizzeria w jakiej gościliśmy, spróbowaliśmy ich... maciek oscc - opinia (1) Świetna pizza! Śmiało mogę powiedzieć, że pizza póki co w mojej czołówce :)... oscc Nareszcie smaczna pizza!! (1) Lokal położony w dobrym miejscu, zdała od hałasu. Wystrój przyjemny. Obsługa... justynabk Dobry początek (1) Naprawdę bardzo dobra pizza na cienkim cieście w rozsądnej cenie. Co do... Magda Smaczna pizza fajna cena! (1) Bardzo dobra typowa pizza włoska, fajne ceny jak na tak dobre składniki,... Smakosz Dobry start... (1) ... oby tak dalej Panowie! Tradycyjna pizza na cienkim, lekko kruchym... js Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim miłośnikom prawdziwej pizzy. Pyszne jedzenie, przystępne... Maria Prawdziwy smak (1) Jadłam tam pizze dzisiaj i była niesamowicie smaczna. Cienkie i aromatyczne... Marta