La Bocca

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Startowa 30

petarda (1) pycha ja Prawdziwa Włoska pizza (1) Niestety nie ma w Gdańsku innej prawdziwej pizzerii ponieważ CIĄGLE jest... Bartek pizza (1) moim zdaniem zamawiana pizza zostawia wiele do życzenia. ciasto podobne do... Renata
Liczy się jakość (1) Liczy się jakość i znajomość sztuki kulinarnej M. Tomek - opinia (1) pizza bardzo dobra, na widoku piec opalany drewnem, który "robi" przyjemny... Tomek blad - opinia (1) Bylem z polecenia kuzynki, nie zawiodłem się i dziwią mnie negatywne... blad Zwykla przeciętna pizza..... (1) Wybraliśmy się z kolegą coś przekąsić i zamówiliśmy Pizze powiększoną za... Peter mieszane uczucia (1) Wybralam sie dziś ze znajomą, do "tego" miejsca które pamiętam z przed trzech... Ruda W końcu pizza z prawdziwym włoskim ciastem (1) Uwielbiam włoską kuchnie dlatego szczególnie się ciesze z możliwości... Sąsiad odpowiedź do właściciela (2) jeżeli według Pana szanowny właścicielu kupuje Pan produkty u dobrych... sąsiad ŻENADA (2) Obsługa fatalna i niemiła. Pizza: niedoprawione dobrze wypieczone ciasto, z... djb Większa pizza- więcej klientów (3) Za mało, za drogo...Padniecie, bo oliwkami szału nie zrobicie... Tuskowa POLECAM (1) przez przypadek trafilismy z mezem na niedzielny obiad , juz w wejsciu... Agata Trzeba przyznać, że pizza jest inna niż w zwykłej pizzerii! (1) Ciasto jest zdecydowanie smaczniejsze i właśnie to powoduje, że byłam tam... Gośka Prawdziwa włoska pizza (1) Miejsce na pewno godne polecenia! W lokalu jest przytulnie, obsługa bardzo... Micha różnica pomiędzy pizzą w lokalu a na wynos (2) Gdy odwiedziłam (pomimo niesprzyjającej lokalizacji) tą pizzerie byłam pod... nadi Najlepsza pizza jaką jadłam (2) Super cienkie ciasto, świeże składniki i fajne połączenia smakowe. Na pewno... Vermilion Dostawa po ponad półtorej godziny, pizza przeciętna (3) Z obiecanych 30-40 minut, zrobiło się ponad półtorej godziny. Brak... Adam Pizza świetna, obsługa już nie (1) Kulinarni dewianci z Trójmiasta tym razem postanowili wybrać się do... Paweł Przepysznie (1) Byłam niedawno z mężem, po raz drugi w tym przemiłym miejscu i na pewno nie... Ania