La Bocca

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Startowa 30

Pizza jeszcze dobra... (2) Jestem klientem od około dwóch lat. Średnio przychodzę (przychodzimy) na... ZAWIEDZIONY Zenada (3) Zaprosilem żonę do pizzeri z nadzieją że zjemy pizzę typu wloskiego tak jak... Bosman Miejsce warte odwiedzenia, polecam (1) Odwiedziłam pizzerię podczas wycieczki rowerowej razem z moim mężem. Na... Dorota
Mega ! (1) Jedna z lepszych i na pewno nielicznych pizzerii gdzie podają pizze z... Shad Pizza pyszna, obsluga jeszcze lepsza! (1) Byłam w weekend w restauracji! Obslugiwala mnie bardzo mila kelnerka- Ania.... andżelika Żenada! (3) Byłem i więcej nie wrócę. W środku zimno i ponuro. Pizza słabego sortu,... Mariusz Największy zawód wśród pizzerii w Trójmieście ! (1) Polecono mi "La Boccę" jako doskonałą włoską pizzerię z klimatem. Zawiodłem... Tomekk POLECAM!! (1) Byłam już kilka razy, za każym razem było wszytsko świeże, doprawione... III Rozczarowana (1) Liczyłam na coś pysznego i niestety się rozczarowałam... No cóż pizza... Rozczarowana Tragedia (2) Specjalnie jechałem do tej pizzerii, ponieważ koniecznie chciałem danie z... Karol Jurewicz włoskie wędliny- tylko z nazwy (1) Pizza całkiem dobra, dotarła ciepła, powiedziano, że czas oczekiwania, to... aleksandra Przykre rozczarowanie (1) Cóz musze przyznać, że dzieje sie stereotypowo. Na początku rządzi jakość, a... Tester wstyd (2) wybralam sie z kolega ktory tez jest pizzerem-jak mozna podawac klientom... mewa Polecam :) (1) Odwiedziłam to miejsce dzisiaj ze znajomymi i wybór był trafny. Pizza... Mariola Pyszna pizza (1) Jestem fanką tej pizzeri. nigdy nie byłam w lokalu, ale wielokrotnie już... Szakirka Super Pizza na Cienkim Cieście (1) Polecam wszystkim którzy szukają super pizzy na cienkim dobrze wypieczonym... Łukasz jest ok (1) Dobra pizza, miłe miejsce, polecam. zadowolony jestem wielkim fanem (1) Wraz z żoną jesteśmy wielkimi fanami waszej pizzy. Polecił nam Was, juz jakiś... Żaneta i Marek bardzo fajne miejsce (1) lokal nie zachęca, ale pizza smakowała nam ogromnie (mało sosu i przydałoby... aaa Porównanie z innymi pizzeriami (2) Na wstępie pragnę nadmienić, że nie wiem jak smakuje "prawdziwa" włoska... BeginEnd