Rewelacja (1) W tym roku byliśmy dwa razy, pierwsza wizyta rewelacja, miła obsługa, klimat,... Piotr mieszane uczucia (1) Bardzo miła obsługa, wystrój pierwsza klasa....zamowiliśmy bruschette z... Viola Świetne miejsce! (1) Jedzenie pierwsza klasa, klimat na luzie. Polecam kw
obsługa fantastyczna, ale pizza - tragiczna (1) Aż mi głupio krytykować, bo obsługa jest tak miła i uprzejma,że możesz się... Aga nie polecam (1) Byliśmy dzisiaj na obiedzie, stolik był zarezerwowany dla sześciu osób,... Stegan Super miejsce (1) Byliśmy z chłopakiem na kolacji, Bardzo nam się podobało. Miła obsługa,... Aga Pyszne jedzenie (1) Byłem tu pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony. Mimo pełnego lokalu dania... bear rozczarowana (1) Po ostatniej wizycie w tej restauracji nie wiem czy tam wrócę... już nie... Agnieszka Rozczarowana (1) Do wczoraj był to mój ulubiony lokal. Rozumiem, że na danie trzeba poczekać... Jagna Odradzam wizyte w La Cantinie (1) Zdecydowanie odradzam wizytę w La Cantinie , szczególnie w weekendy.Zbyt mała... Halina Pysznie (1) Przytulny wystrój, włoska muzyka w tle, sympatyczny Pan Właściciel. Zamówiłam... Monika wspaniała uczta (1) Odwiedziłam La Cantinę po raz pierwszy, ale na pewno będę tam wracać.... meduza do trzech razy sztuka (2) Byłam w lokalu trzy razy i zawsze cos było nie tak z serwisem. Nie każdemu... Anna Całkiem Całkiem (2) Z zewnątrz wygląda bardzo ładnie w środku też , choć troszkę za biało. Ale... gdańsk Przytulnie, z klimatem, smacznie... (1) Byłam dzisiaj wraz z siostrą gościem restauracji Trattoria La Cantina i muszę... Agata Rewelacja (1) w dniu dzisiejszym byłam pierwszy raz w La Cantinie. Na przystawkę... jag hmmm (3) lokal bardzo ładny, z prawdziwym włoskim klimatem, ale jakość jedzenia - nic... martina Bardzo smacznie (1) Odwiedziliśmy lokal wraz z mężem,jedzenie pyszne-pizza po prostu... ada Pyszne! (1) Jedzenie pyszne... wzorowe! pyszne drinki.. ale mało dań głównych... i tylko... Jędrzej Jestem oczarowana! (1) Jestem oczarowana! Oczarowana nie tylko pysznym jedzeniem, ale także przemiłą... Hanka