La Cucina

Restauracje

Gdańsk, Szeroka 86

PORAZKA (2) Odwiedzilismy LaCucina ze znajomymi w weeknd , usiedlismy do stolika... panna gogo Jedzenie ok, obsługa fatalna (1) Ostatnio szukając restauracji ze znajomą trafiliśmy właśnie tu. Wszyscy... kama Ania - opinia (1) Jedzenie pyszne. Porcje małe. Ceny wysokie. Ania
Pysznie i miło;) (1) Bardzo przyjemne miejsce ze świetnym jedzeniem i bardzo miłą obsługą.... iza Nazwa ulicy adekwatnie opisuje restauracje (1) Właściwie to nie warto nic mówić tylko przestrzegać przed wizytą Byłem drugi... mariusz Wreszcie kuchnia włoska w super jakości! (1) Byłem ze znajomymi na kolacji w La Cuccina, wszyscy byliśmy zachwyceni... Tomasz W. Fatalnie (1) Wizyta w restauracji La Cucina (juz kolejna) zakończyła się kompletna... gdańszczaninX Rewelacja (1) Pierwsze wrażenie po wejściu do lokalu bardzo pozytywne. Wnętrze niezbyt... WOBONK polecam! (1) Byłam gościem la cuciny kilkakrotnie i nigdy sie nie zawiodłam. Bogate menu-... Karina Nie polecam (1) Jedzenie nie warte swojej ceny. Duży talerz, a ilość tak mała, że trudno się... Beata nie polecam. (1) Nie polecam. Wystroj Ok ,ale reszta to totalna tandeta.Stare nie swieze... mariusz Dania dla ptaszkow (2) Moze byloby i smacznie i fajnie, ale te dania takie niedopracowane. Pizza z... Pizzomanka Gorzej... (1) Kolejna wizyta i... coraz gorzej. Nowe menu zrobilo sie nadto wyszukane i... Jk wielkie nadzieje rozwiane, nie przychylne rodzinom z dziećmi (2) Późny lunch w środę, mąż zamówił pizze, ja sałatę z kalmarami. Pizza OK, ale... Ja prawie świetnie (1) ten kelner stary to koszmar Patrycja Ok, ale... (1) Ładny wystrój, fajne menu, potrawy bardzo dobre, ale obsługa do poprawki.... ??? Rewelacyjna włoska restauracja (1) W końcu rewelacyjna włoszczyzna w Gdańsku! Każde danie począwszy od... Małgorzata WARTO !!! (1) Bardzo fajny wystrój lokalu... Wspaniała obsługa.. i co najważniejsze... megiisz Daleko od Włoch (4) Dzisiaj miałem okazję zjeść w tej restauracji. Pełen nadziei udałem się tam... włoski smakosz Polecam (1) Byłam z rodzina kilka razy. Za każdym razem próbowałam innej potrawy i nigdy... xyz