La Cucina

Restauracje

Gdańsk, Szeroka 86

jest dobrze (1) Wszystko ok, spodziewałem się jednak ciut więcej na podstawie innych opinii.... Mateusz Dobra pizza, fatalna obsługa (2) Jakość pizzy bez zarzutu jednak obsługa fatalna. Płacąc rachunek rzędu 200... klient Jedzenie w porządku - obsługa beznadziejna! (1) Jesteśmy porażeni brakiem elementarnych podstaw obsługi kelnerskiej!!!... Kris
Jedzenie doś dobre wina do zlewu (1) Czekaliśmy 1,5 h na pizzę ale ok Jarmark sie rozumie , wino do wylania... smakosz Porażka (1) Włoska jarzynowa zupa - w wydaniu tej restauracji to jakieś mrożonki... Marck Jest dobrze (1) Mogę się wypowiadać o tym, czego próbowałem - tarta cebulowa, rostbef z... -A. Bardzo dobre potrawy (1) naprawdę bliskie włoskim oryginałom. Przydałoby się więcej pozycji potraw... Darek Fajny wystrój, jedzenie słabe (1) Uwielbiam kuchnię włoską, dlatego z dużymi nadziejami udałem się do nowej... Meh Potrawy to jakaś pomyłka (1) Zabrałem dziewczynę na obiad. Przez przypadek wybraliśmy La Cuccina. Z trzech... Ania i Tomek doskonały smak (1) Polecam bez wątpliwości. Wspaniały smak, świetna obsługa, przystępne ceny.... aaaaaa Fantastyczne menu w beznadziejnym wykonaniu (1) dziś pierwszy (i ostatni raz) odwiedziliśmy restaurację la cucina. artykuł na... Kuba Pysznie! Polecam. (1) Byłam już kilkanaście razy. Za każdym razem jest wspaniale. Obsługa... Diana Pycha (1) Obsługa super sympatyczna i pomocna w wyborze dań, czas oczekiwania na... Ewelina Polecam! (1) Byliśmy z żoną na kolacji i naprawdę super. Jakość podawanych potraw naprawdę... Mikołaj zero obslugi (1) Wybraliśmy sie w niedzielę koło 15 z nadzieją na pyszną włoską kuchnię.... Filip super! (2) W końcu w Gdańsku powstała Włoska restauracja, godna polecenia! Dziś byliśmy... gR Juz nie muszę jechać do Sopotu (1) Super restauracja z super klimatem. Wystrój jest oszałamiający a jedzenie... Dominik Tragiczny Kelner (1) Witam,Wybralem sie z dziewczyna do La Cuccina na kieliszek bialego wina.Menu... ab