Moja ulubiona restauracja (1) Odwiedzam restaurację dość regularnie ponieważ uwielbiam wracać do moich... sab Miło i smacznie! (1) Przytulna restauracja z przemiłą obsługą. Dania warte swojej ceny. Pyszne... Natalia Mój numer jeden w Gdyni (1) W La luna Rossa spróbowałam większości potraw i nigdy się nie zawiodłam.... Ania
SMACZNIE I PRZYJEMNIE! (1) Odwiedziliśmy La lune pewnego ciepłego wieczoru zupełnie przez przypadek,... Kasia i Piotr Rozczarowanie (1) Przy okazji wizyty w Gdyni wraz z żona odwiedzamy ta restauracje. I tym razem... Karol i Adrianna Mmmmm! (1) Pysznie i szybko podane. Z pewnością do was wrócę na śniadanie czy obiad.... Adam Zdecydowane TAK! (1) W ciągu ostatniego miesiąca aż 3 razy zatrzymałam się w la Lunie: dwa razy... Iwona knajpka na chrzciny gdynia (1) polecam La lune w Gdyni na Świętojeńskiej na chrzest. tydzień temu robiłam... nadia001 nr 1 w trójmieście w podaniu KAWY (1) Witam, Miałem przyjemność osobiście zaproponować właścicielom Illy. I wybrali... Maurycy Doskonale spędzony czas (1) Odkąd znam tą restaurację, przychodzę do niej z największą przyjemnością.... Paweł Mejer Rewelacja (1) Miła obsługa, kameralny lokal, wyśmienicie wyglądające i smakujące dania.... Dziwaczekjalapa super! (1) Miła obsługa, wystrój na prawdę na poziomie, a jedzenie - po prostu... Karolina K. Super (1) Polecam to miejsce: doskonała obsługa, pyszne jedzenie, rewelacyjne desery,... Ewcia Wciąż trzymają poziom :) (1) Ponownie muszę pochwalić za właściwie wszystko: miłą obsługę, bardzo ładnie... M Pychota (2) Polecam to miejsce wszystkim a szczególnie zwolennikom makaronów. Jak dla... Stała klientka SUUUPEEEERRRRR!! :)) (1) Do przyjścia skłoniła mnie zupa dnia-szpinakowa. Na początku myślała ze... Malwina EXTRA :) (1) Jestem wielbicielką La Luny od dawna. Z początku zachwyciły mnie obsługujące... sonnegg Jestem bardzo na "tak" (1) Klientką tej małej restauracji byłam już kilkakrotnie. W najbliższy weekend... rebel_vampire Rewelacja! (1) Zachęcona tym co widziałam, przechodząc obok, na talerzach postanowiłam... Cleo polędwica taka jak lubię (1) idąc Świetojańską zobaczyłem na potykaczu polędwica w gorgonzoli,a od paru... Tom