Laboratorium czynne w weekeny - PILNIE

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny liczę na Waszą pomoc, muszę pilnie wykonać badania laboratoryjne z krwi w sobotę i w niedzielę.
Gdzie w Trójmieście znajdę taką placówkę???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Laboratorium czynne w weekeny - PILNIE

w sobotę otwarty jest BRUSS Gdynia

Prawie każde labolatorium przyszpitalne jest czynne w sobotę i niedzielę 24h,napewno w szpitalu miejskim w Gdyni i redłowie.

Myślałam, ze laboratoria przyszpitalne są czynne całodobowo tylko dla szpitala, a dla "ludzi z ulicy" mają jakies wyznaczone godziny...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

najlepiej zadzwoń i sprawdź :]
tu telefonu do szpitala na Zaspie :]
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej:

(58) 768 43 55 Laboratorium
(58) 768 46 38 Mikrobiologia
(58) 768 46 12 Serologia
http://www.szpital.gda.pl/kontakt.php

Nie .Odpłatnie wykonują badania napewno również dla ludzi z ulicy , nie wiem jak jest z badaniami na NFZ.

W sobote czynne jest laboratorium w Swissmedzie. W każdą sobotę czynny jest punkt pobrań na Jaśkowej Dolinie a co 2 tyg w Gdyni na Armii Krajowej (jutro jest nieczynny). W niedziele nie ma raczej czynnych punktów pobrań.

odpłatnie można wykonać w szpitalach dla dorosłych w godzinach wyznaczonych,a dla małych dzieci o każdej porze dnia i nocy tydzień temu dzwoniłam sie zapytać i taką odpowiedz otrzymałam.Nie wiem jakie to godziny wyznaczone mi mi chodziło o badanie dla niemowlęcia

w gdyni redłowie szpital na huzarskiej jest laboratorium czynne 7 dni w tygodniu nawet w swięta wszystkie, dla ludzi prywatnie chcących się zbadać w godzinach od 7-20
sprawdzone kilka dni temu
polecam badania szybko , super babeczki pobierające krew, maja wprawę ,nie to co w brusie- masakra , badania nie są najdroższe

Inne tematy z forum

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...