Łajka

Szkolenia psów

Gdańsk, Piekarnicza 26

Serdecznie polecamy! (1) Do Łajki trafiliśmy kiedy Diablo miał niecałe 1,5 roku. Był nie do... Natalia i Diablo :) BEZCENNA SZKOŁA DLA PSÓW (1) Właśnie skończyłyśmy drugą klasę i to był także strzał w dziesiątkę.... Tosia z rodzicami Łajka HighFive (1) Wczoraj odebraliśmy dyplom, skończyliśmy I klasę. 8 tygodni zleciało... Lopez
Kpina a nie szkoła dla psów (3) Uważam, że ta szkoła to po prostu dramat. Pracowanicy z góry uprzedzeni do... Niezadowolona klientka Najlepsza szkoła w Gdańsku (1) Po ukończeniu dwóch klas w Łajce otrzymaliśmy zupełnie nową jakość psa ;)... Zoja Szkoła godna polecenia !!! (1) Jesteśmy właścicielami psa należącego do rasy bojowej Cane Corso. Pierwszy... Aron Jaka szkoła dla psów dla dużego szczeniaka? (2) Witam. Od niedawna jestem właścicielem 3 miesięcznego szczeniaka rasy Tosa.... marsik SUPER SZKOŁA PROWADZONA PRZEZ PROFESJONALISTÓW!!! (1) Indywidualne podejście do każdego psa! Sam decydujesz czy ćwiczysz z pieskiem... B Jedna z najlepszych szkoł w Gdańsku (1) Do Łajki trafiłam po namowach znajomych którzy również uczęszczali tam na... Monika ZAWODOWCY (1) Każdy kto ma psa powinien do Łajki trafić, tam nikt "nie pierze mózgów" !!!... kpax Super! Super! Super! (1) Bardzo polecam szkołę Łajka! Instruktor zawsze znajduje czas dla każdego... Marta Odradzam (3) Niestety indywidualne podejście w naszym przypadku wogóle nie miało miejsca,... Paula naprawił mi psa (1) Bardzo polecam szkołę! ! Moim towarzyszem jest owczarek, ma już 5 lat. Zanim... Krzysztof Mazur Uratowany (1) Polecam wszystkim. Kto ma problem ze swoim psem i zaufa szkoleniowcom ten nie... Jerzy Krol odradzam! (4) Niestety trafiłam jakiś czas temu do tej szkoły z moim psem. Fakt, na... Doma polecam (1) Świetna,profesjonalna oraz miła ekipa.Bardzo dobrze wykonująca swoją pracę... bella Super szkoła ! (1) Indywidualne podejście do każdego z psiaków, ciekawe zajęcia, na pewno każdy... Alutka Wspaniała szkoła ! (1) Bardzo polecam tą szkołe. Można bardzo fajnie spędzić czas z rodziną oraz ze... Bella super (1) bardzo dobra kadra policmen Polecam (1) Szczerze polecam Szkołę dla psów Lajka- indywidualne podejście do każdego... Wiolka