Latto Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Mirona Białoszewskiego 12

Ania - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście, specjalnie jeździmy z Gdyni do latto :)... Ania Mira - opinia (1) Najlepsze lody everCIekawe smaki, każdy znajdzie coś dla siebie Mira Martini - opinia (1) Miła i fajna obsługa. Bardzo dobre lody na które zawsze wracam. Świetnie... Martini
Norbert - opinia (1) Najlepsze lody/gelato jakie miałem przyjemność jeść. Poziomem przebiły... Norbert Asia - opinia (1) Najlepsze,lepszych lodów nie udało mi się znaleźć Asia Agata - opinia (1) Najlepsze lody w trójmieście. Obsługa ale też sama właścicielka... Agata Paula - opinia (1) Najlepsze lody w Gdańsku, jakość nie do podrobienia! Wpadam po sąsiedzku... Paula Speedokuba - opinia (1) Definitywnie najlepsze lody w 3miescie. Speedokuba MAX - opinia (1) Najlepsze lody w mieście! Duży wybór ciekawych smaków, bardzo miła obsługa. MAX Daniel - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście, a przetestowałem wiele miejsc Daniel IK - opinia (1) Lody pyszne, super opcje dla wegan. IK Abr - opinia (1) To jest najlepszy adres w mieście :) Super kawa i dodatkowe punkty za... Abr Piotr - opinia (1) Super Wszystko bardzo dobre.Polexam Piotr Mela - opinia (1) Duży wybór smaków, ciągle coś nowego. Konsystencja sorbetów - nie do... Mela J. - opinia (1) Najlepsze są truskowkowe bez cukru , czy jogurtowe z owocami, czy też słony... J. Aga W - opinia (1) Najpyszniejsze lody w Trójmiescie! Zawsze duzy wybór smaków, czuć że... Aga W Artur - opinia (1) Jeżeli ktoś ma ponadprzeciętne oczekiwania względem lodów to jak najbardziej... Artur Agata - opinia (1) Świetne lody, stawiają na jakość Lodziarnia zdecydowanie wyróżnia się na... Agata Aga - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście! Oryginalne smaki, kremowa konsystencja i... Aga Mariusz - opinia (1) Lody tak samo wyśmienite jak te w Mediolanie. Mariusz