Latto Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Mirona Białoszewskiego 12

MS - ocena (1) Najlepsze i naturalne MS Sławek - ocena (1) Często są nowe smaki. Ostatnio bardziej ciekawy pączkowy. Sławek Kasia - ocena (1) Bezdyskusyjnie najlepsze lody w trojmiescie Kasia
Agata - ocena (1) Najlepsze lody w Trojmiescie Agata Ala - ocena (1) Byłam już wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam, smaki powalające, lody... Ala drtygrys - ocena (1) Jestem zachwycony, lody jak we Włoszech drtygrys Aliszja - ocena (1) Najlepsze lody w całym trojmiescie :) Aliszja Ryszard - ocena (1) Dot. lodziarni w Gdyni. W Gdańsku nie byłem Ryszard Aga - ocena (1) Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Zawsze przeepysznie! :D Aga Patryk - ocena (1) najlepsze lody w Trójmieście - szkoda tylko, że często max jeden sorbet i to... Patryk Ada - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście! Jestem stałą klientką i nigdy na żadnym smaku... Ada Paulina - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze lody, czuć naturalne i jakościowe składniki oraz... Paulina Wiech - ocena (1) W mojej ocenie - najsmaczniejsze lody w 3-mieście. Wiech Ania - ocena (1) Jadam cyklicznie, niezmiennie smaczne, pyszne i te znane i te nowe smaki.... Ania kk - ocena (1) Najlepsze lody w trójmieście kk Beata - ocena (1) Super obsługa, fajne smaki i niesamowicie kremowa konsystencja Najlepsze... Beata KP - ocena (1) najlepsze lody na świecie, można brać każdy smak w ciemno bo są pyszne :) KP Jakub - ocena (1) Klasa, wracam z przyjemnością. Jakub klodi - ocena (1) Najlepsze lody czy w Gdańsku czy w Gdyni, jestesmy wierni od początku,... klodi Grzegorz - ocena (1) Lody absolutnie genialne, takie jadłem tylko we Włoszech Grzegorz