Latto Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Mirona Białoszewskiego 12

Adam - opinia (1) Lody pyszne i świeże, dosłownie rozpływają się w ustach :) Nie są tanie, ale... Adam Kasia - opinia (1) Lody tworzone z pasją - nie ma lepszych w całym Trójmieście! :) Kasia M - opinia (1) Najlepsze lody w Gdańsku nie trafiłam jeszcze na smak, który by mi nie... M
Małgosia - opinia (1) Poszłam z Mamą i Babcią żeby pokazać im fajne miejsce z dobrymi lodami, które... Małgosia Cookie - opinia (1) Pro! Najlepsze pistacjowe w Trojmiescie! Cookie Patyśka - opinia (1) Najlepsze lody, jakie można sobie wyobrazić. Aksamitna konsystencja i cudowny... Patyśka Ola - opinia (1) Jedne z najlepszych lodów w 3city, nie można się im oprzeć Ola Ania - opinia (1) Najlepsze gelato w Trójmieście! Delikatna i maślana konsystencja, prawdziwe,... Ania Kasia - opinia (1) Najlepsze lody, chyba nie tylko w Trojmiescie ale i całej Polsce ! Polecam,... Kasia DGL - opinia (1) Pyszne lody, przede wszystkim naturalne smaki, a nie perfumowane. Prawdziwe i... DGL Emilia - opinia (1) Najlepsze lody jakie w swoim życiu jedliśm. Przychodzimy tupraktycznie od... Emilia Ewa - opinia (1) Najpiękniejsze lody w Trójmieście, bez dwóch zdań. Ewa Martyna - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście!!!! ️ Martyna Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam! Najlepsze lody w trojmiescie ! Aleksandra Alicja - opinia (1) Nie mają sobie równych, zaskakują pomysłowymi smakami, lody wyborne Alicja Dominika - opinia (1) Najlepsze lody jakie jadłam w życiu. Ciagle nowe smaki i duży wybór. Do tego... Dominika Nat - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmieście! Pyszne smaki, miła obsługa i przyjemny wystrój :) Nat Jakub - opinia (1) Lody są przepyszne, robione na miejscu, bez chemii, codziennie inne smaki. Na... Jakub Zosia - opinia (1) Rewelacyjna lodziarnia! Nie mają sobie równych. Wszystko świeże, smaki znane... Zosia Iza - opinia (1) Przepyszne , wielka różnorodność smaków, często zaskakujacych, przemiła obsluga Iza