Latto Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Mirona Białoszewskiego 12

Myh - opinia (1) Zdecydowanie najlepsze lody w Polsce! Wiem co mówię, bo wiele kultowych... Myh M - opinia (1) Genialne lody. Najlepsze mascarpone z bezą M J - opinia (1) Lody fenomenalne, największy problem to kolejka po nie:) J
Kasia - opinia (1) różnorodność smaków i jakość wykonania - najlepsze w Trójmieście, polecam... Kasia Maciej - opinia (1) Z pewności jest to miejsce gdzie lody smakują wyśmienicie. Dla smaków takich... Maciej Stała klientka - opinia (1) Od kiedy spróbuje sie tych lodów inne nie mają sensu. Stała klientka Agnieszka - opinia (1) To nie są tylko lody, to jest rytuał! Wspaniałe miejsce, począwszy od... Agnieszka Karolina G - opinia (1) Nareszcie Gdańsk doczekał się lodów na miarę prawdziwych włoskich gelatto.... Karolina G Ania - opinia (1) Słyszałam od różnych znajomych, musisz przyjechać do Gdańska i spróbować tych... Ania Anna - opinia (1) Pyszne lody, idealnie kremowe, a gorąca czekolada z gałką loda i malinami... Anna Marek - opinia (1) Najlepsze lody w Trójmiescie. Wybór smaków często nie oczywistych jak ardberg... Marek Kuba - opinia (1) Lepszych lodów w Trójmieście nie jadłem. Obowiązkowy przystanek dla ludzi... Kuba Magda - opinia (1) Lody są niesamowite, absolutnie przepyszne! Magda Ola - opinia (1) Najlepsze lody jakie w życiu jadłam! Smaki takie jak masło orzechowe, słony... Ola Paula - opinia (1) a day ago O Latto Gelato usłyszałam po raz pierwszy od znajomych, gdy byłam... Paula Tokens - opinia (1) Najlepsze lody, jakie jadłem w Polsce. Serio. Bywam tu zdecydowanie za często :) Tokens A - opinia (1) Najlepsze gelato jakie jadłam! Biją nawet te najlepsze z Krakowa. Lody i... A