L'entre Villes ^_^

Otworzyli nową, ciekawą i dobrze rokującą restaurację L'entre Villes. Warto by sprawdzić, co dobrego serwują i czy faktycznie dobrego. Nie lubię jadać w samotności, zatem Drogie Panie, jeśli któraś chętna na kolację w towarzystwie Halewicza, to zapraszam na PW. Obiecuję, że nudno nie będzie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Pytanie

Mogę, przez wzgląd na innych Forumowiczów, szczególnie tych "nie w temacie", powstrzymać się od komentarzy nt ciebie. Trudne to będzie, ale dam radę. Chyba.
Szpilami mnie nie strasz. Wiesz doskonale, że się ich nie boję
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

@hal
Znów poleciało bokiem, nie trafiłeś. Pomyliłeś mnie z kimś innym. Wyrazy współczucia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Po analizie tego typu komentarzy doszedłem do takiego wniosku^^"

Jaką miałeś ocenę z logiki? ;)

"Każdy, kto myśli, mówi, pisze, wygląda inaczej, będzie z natury rzeczy dla Ciebie zły i bezwartościowy."

Oczywiście że nie. Każdy kto - zwłaszcza zupełnie bezzasadnie- traktuje resztę świata z pogardliwą wyższością będzie dla mnie zły i bezwartościowy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ponieważ będę przeciwwagą do bylejakości życiowej, której propagujesz. I mało mnie zajmuje Twoje utyskiwanie na to. Żyj z tym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zwyczajni contra niezwyczajni... :) Każdy, kto myśli, mówi, pisze, wygląda inaczej, będzie z natury rzeczy dla Ciebie zły i bezwartościowy. Po analizie tego typu komentarzy doszedłem do takiego wniosku^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Nie muszę pytać, skrzynka PW aż puchnie od wiadomości, gdzie niektórzy forumowicze, może mniej śmiali, uważają niektórych za nienawistne mrówki, pełne kompleksów."

I oczywiście wszyscy jednogłośnie wychwalają Cię pod niebiosa, prawda?

"Skoro nie znasz definicji, ścisłej/nieścisłej zwykłego człowieka, to nie szafuj może tak tą zwyczajnością, jak jakimś czystym i niewinnym sztandarem jedynie słusznej sprawy."

Chyba znowu się wkręcasz.

"p.s. możesz zawsze dołączyć do Sadyla i zwyczajnie nie komentować tego piszę, a jeśli już, to trzymajmy się pewnych standardów. Ok?"

Mógłbym po prostu napisać że wobec wielu forumowiczów zachowujesz się jak arogancki f*ut ale nie napisałem właśnie trzymając się standardów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To po co się udzielasz na otwartym forum ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bynajmniej, nie lubię być zaczepiany - w szczególności jeśli są to osoby o skrajnie niskiej samoocenie, niedowartościowani, sfrustrowani i w zasadzie niechętni całemu światu, o ile świat nie wygląda tak, jakby sobie tego życzyli...a nie wygląda. Ergo, żyj w swoim świecie, a do mojego Ciebie nie zapraszam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

@hal - nie, nie zaczepiam Ciebie, choć widzę, ze lubisz być wciąż zaczepiany, bo to kreuje w Twojej świadomości wrażenie ze jesteś ważny, puchnie wtedy Twoje ego i powstaje wrażenie panowania nad ludźmi i zdarzeniami. Powiem Ci, ze jeżeli jest Ci z tym dobrze to tak sobie pozostań, nie ma ta sytuacja jednak nic wspólnego z tzw obiektywna rzeczywistością. w tym sensie stanowisz ciekawostkę socjologiczna lub fenomen (termin do wyboru
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Cross - w cyrku są i clowni i dzikie zwierzęta, małpy skaczące, groźne słonie i zabawni cyrkowcy oraz bileter. Skoro uczestniczysz w cyrku, to już jest Twoja jednostronna ocena i niech tak zostanie.

Nie muszę pytać, skrzynka PW aż puchnie od wiadomości, gdzie niektórzy forumowicze, może mniej śmiali, uważają niektórych za nienawistne mrówki, pełne kompleksów. Ja mam również swoje zdanie, choć nie tak skrajnie negatywne:)

Skoro nie znasz definicji, ścisłej/nieścisłej zwykłego człowieka, to nie szafuj może tak tą zwyczajnością, jak jakimś czystym i niewinnym sztandarem jedynie słusznej sprawy.

Wiem, że się znamy osobiście, a wirtualne forum, to nie świat rzeczywisty.

Swoją drogą, to miewam czasem przemyślenia, dodatkowe myśli, a skrypt forum umożliwia edycję bodajże w ciągu dwóch minut; zatem nie piszę sam ze sobą, a dopisuję dodatkowe myśli, których nie jestem w stanie dokleić do wcześniejszego komentarza.

p.s. możesz zawsze dołączyć do Sadyla i zwyczajnie nie komentować tego piszę, a jeśli już, to trzymajmy się pewnych standardów. Ok?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

"To, co nazywasz cyrkiem, jest zwyczajnym forumowym życiem, swoistym folklorem tego forum..."

Nadal uważam że raczej cyrkiem.

"Ponadto, nie masz żadnej legitymacji do wypowiadania się za oczy większości zwyczajnych ludzi..."

Fakt. Nie mam. Może po prostu sam popytaj jak odbierają Cię inni. Odpowiedzi mogą być zaskakujące.

"A według Twojej definicji kim jest "zwyczajny" człowiek?"

Nie znam żadnej ścisłej definicji tego słowa. Może to być na przykład gdzieś już wcześniej wspomniana osoba jeżdżąca kombi z dziecięcym fotelikiem na tylnym fotelu.

Pamiętaj że znamy się osobiście. W związku z tym wykreowany przez Ciebie forumowy obraz Halewicza mnie nie przekonuje.

Swoją drogą był (i chyba ciągle jest) tu już ktoś piszący sam ze sobą. ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

W ramach suplementu nr 2 proponuję, abyś zwyczajnie nie czytał tego co piszę, nie komentował, nie udzielał się w moich wątkach czy pod moimi komentarzami, to unikniesz konieczności zderzania się z moim "chamstwem i prostactwem" :)

Dla swoistego eksperymentu nie będę komentować Twoich wpisów, zobaczymy jak długo Ty wytrzymasz^^ A jeśli skomentujesz, to będę wobec Ciebie (i nie tylko) bezlitosny w ironii, sarkazmie, złośliwości i oświadczam, że będę wbijać szpilki po same łebki ^_^

Tak chyba będzie fair play!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

@skydiver - a czy Ty zadajesz sobie to pytanie, w jakim celu mnie zaczepiasz, komentujesz, prowokujesz, szukasz zwady? Z czego wynika ta potrzeba? Może zastanów się nad sobą, dlaczego to robisz, czym się kierujesz. Czy to potrzeba zaistnienia na forum, czy może nieodparta chęć zamanifestowanie...no właśnie, zamanifestowanie czego?

Co do złośliwości, to daruj sobie tę dygresję, bo chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś, a jeśli, to tym bardziej powinieneś się zastanowić po co w ogóle się do mnie odzywasz.

p.s. najbardziej mi poprawia humor, gdy mogę ostro podyskutować na forum^^ Potraktuj to jako rodzaj socjologicznego hobby.
A tak na marginesie, czy już zrozumiałeś sposób bzdurzenia zaczynając dowód od tezy?

@Hal
Ciesz się własnym nadętym ego, bo widać ze poprawia Ci to humor.
Odpowiedz sobie tylko czy jest się takim, jakim się myśli się o sobie, ze się jest, czy może jednak jest coś z prawdy w tym co mówią o Tobie inni. Ale to już pozostawiam Twojej nadprzecietnej inteligencji (nie odczytaj tu złośliwości, bo jej nie ma) i poczuciu pokory.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Sadyl - w ramach suplementu i trochę edukacyjnie, poniżej wylistuję Tobie cechy przysłowiowego chama i prostaka:

- brak ogłady towarzyskiej
- brak wykształcenia, wiedzy lub doświadczenia, a udawanie że się tę wiedzę posiada
- złe wychowanie (brakiem kultury osobistej)
- brak subtelności i smaku, przysłowiowy zły gust
- nadmierne upraszczanie i spłycanie
- nieprzyzwoite zachowanie i używanie słów ogólnie uznanych za wulgarne i obelżywe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sadyl, czy Ty w ogóle znasz pojęcie/definicje chamstwa i prostactwa? Używasz czasem słów zupełnie nie korespondujących z rzeczywistością, jakbyś potrzebował się douczyć w tym zakresie.

Po długim okresie niebytności na forum, gdy napisałem pierwszy wątek, że wróciłem, byłeś tym, który w sposób chamski i prostacki mnie przywitał - quote: "> tęskniliście? Jasne. Jak za sr*czką."

Zatem kto tu jest prostacki i chamski?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Halewicz.
Sam swoim postępowaniem sprawiłeś to, co masz obecnie.
Chciałeś być kontrowersyjnym celebrytą - to nim jesteś.
Byłbyś ciekawostką i folklorem, gdybyś umiał powstrzymać się od prostactwa i chamstwa. Ale widać nerwy masz już zszargane i często z ciebie wyłazi to co wyłazi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cross, zwróć proszę uwagę, że za każdym razem gdy cokolwiek napiszę, nawet niewinnego, natychmiast pojawia rzesza moich stałych "fanów", aby z mocą brzęczącego komara kąsać, jak się tylko da:)
To, co nazywasz cyrkiem, jest zwyczajnym forumowym życiem, swoistym folklorem tego forum, w które postać Halewicza została wpisana i tak już zapewne pozostanie. Ponadto, nie masz żadnej legitymacji do wypowiadania się za oczy większości zwyczajnych ludzi - mówi/pisz za siebie, zawsze.

A według Twojej definicji kim jest "zwyczajny" człowiek? Jakie kryteria przyjmujesz, do oceny zwyczajności/niezwyczajności człowieka?

@skydiver - już byli tacy, którzy tego typu tekstami próbowali zabłysnąć, nie Ty pierwszy, nie ostatni. Przywykłem^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: L'entre Villes ^_^

Ok, będę Ciebie cytować zawsze, gdy będziesz zabawnie na mnie utyskiwać^^ Oddajesz terytorium bez walki, tak po prostu? o_O

Doskonale wiesz, że ja również traktuję to jako świetną zabawę i jakby nie patrzeć równie świetne ćwiczenie umysłu, aby co głowa pomyśli, klawiatura przyjęła i miało to sens.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Samotna (3 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Trans osoby z Trójmiasta (161 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (72 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...