przestali dbać o klienta (1) Jestem klientką tej restauracji od bardzo dawna. Od pewnego czasu bywam... BaDu bardzo polecam! (1) Wspaniałe, pyszne, rewelacyjne jedzenie, wystój mniej doskonały ale tak... pat rewelacja (1) Dla mnie rewelacja, uwielbiam a dania zamawiam minimum raz w tygodniu do domu... ola
Kiepskie jedzenie (1) Kucharz chyba nie smakuje jedzenia, które wydaje z kuchni... Makaron sojowy... AN wspaniała restauracja !!! (1) Uważam, że lokal mały ale przytulny na szybki posiłek, a nie na długie... Marion Natalia - opinia (1) Trochę mało miejsca jak na restaurację. Jednakże, myślę, że największym... Natalia Klimat/lokal slaby, jedzenie pyszne (1) Moim zdaniem knajpa nie ma klimatu. Nie jest to miesce do ktorego mozna... pasjonatka kulinarna polecam ! (1) Mała przytulna restauracyjka, przemiła, uśmiechnięta obsługa, odpowiedni... Lucre Cłakeim nieźle, ale... (1) Jedzenie moim zdaniem dobre. Klimat średni z uwagi na to, że lokal jest mały.... Mariod nie polecam!!!!!! (1) W poszukiwaniu dobrej chińskiej restauracji przeczytaliśmy najpierw opinie... Gdańszczanie NIE POLECAM! (1) Zamówiliśmy 4 dania z czego jedno było dobre "Kurczak z orzeszkami nerkowca",... Cezary Po prostu najlepsza w Trójmieście, jak nie w kraju (1) Jadałem już w wielu miejscach i tak jak każdy, chciałem mieć swój najlepszy i... Patryk Jest dobrze. (1) Najlepszy tego typu lokal w trójmieście? Całkiem prawdopodobne - jeżeli... Marek. POLECAM!!! WARTO!!!Nie zawiedziecie się!! (1) Wczoraj zamówiliśmy sporo jedzonka z tej restauracji i niespodzianka: kurczak... Magda nie tylko na randkę z mamą :) (1) zabrałam do Lee's moją mamę z okazji urodzin- byłam tam już rok wcześniej z... orzechova wyśminite (1) wyśminite!! nic dodać nic ująć.. jedzenie pyszne i zawsze podane przez miłą... jolszyk Jeżeli Chińczyk, to tylko w LEE'S CHINESE (1) Pierwszy raz był przez telefon. Zakochaliśmy się od razu! Chodzimy tam... Dzikołak Pysznie! (1) Jak zawsze pysznie. Duże porcje, 2 spokojnie wystarczą na 3 osoby, zwłaszcza... Iz Malina! (1) Jedzenie cudowne, w życiu nie jadłam tak niesamowitych sajgonek! Mój partner... sami przepyszności ^-^ (1) Bardzo miła obsługa, szybka dostawa (25 min) Kaczka w sosie słodko-kwaśnym i... tionia