Pouczajace jest (1) czemu nie:) Liarenari Jak zwykle super (1) Do tej pory jedliśmy w Lee's Chinese na miejscu i zawsze jedzenie było podane... Gosia Super (1) Polecam gorąco. Pierwszy raz zamawiałem jedzenie z tej restauracji , ale na... Zadowolony klient
FREE BALL poleca!! :) (1) klub bilardowy Free Ball na Suchaninie poleca Lees Chinese! Zamówiliśmy... MateuszTyrk miłe zaskoczenie (1) Wielokrotnie przechodziłem obok, dziś zupełnie przez przypadek wstąpiliśmy z... szymon Super!!@#$%! (1) Przepyszne dania kuchni chińskiej. Wspaniała, przemiła obsługa. Kameralna... Mateusz i Aguszka Polecam (1) Wyśmienite dania kuchni chińskiej, przemiła obsługa. Mała kameralna... Ewelina Jedna z najlepszych restauracji w trójmieście (1) Gorąco polecam tą restaurację. Klimat jest bardzo kameralny, Posiłki... Tomasz Gorąco polecam! (1) Przepyszne dania, przemiła obsługa, dobre ceny. To moja ulubiona restauracja... Ona Polecam (1) Najlepsza restauracja chińska, chyba w całej Polsce. Jezdzilem po roznych... Karol Rewelacja (1) Kameralne miejsce o wspaniałej, spokojnej atmosferze. Krótki czas... Rafał Godna polecenia (1) Wielokrotnie korzystaliśmy-kameralna atmosfera i wystrój,przepyszne jedzenie... Paweł Borowski Pycha! (1) Zdecydowanie polecam tę restauracyjkę. Wewnątrz bardzo miło i kameralnie, w... JK Nejlepsze jedzonko chińskie na wybrzeżu (1) Jeśli Jesteś smakoszem kuchni Chińskiej to zdecydowanie dobrze trafisz,jest... Krzysztof wspaniała kuchnia (1) trudno nam było zdecydować się na wybór lokalu na niedzielny obiad. z jednej... Krzysztof Scharner Gorąco polecamy!!! (1) Gorąco polecamy restaurację. Właścicielka (chyba), która ją prowadzi jest... Dawid i Jola Wspaniała! (1) słowem "wspaniała" można opisać obsługę, atmosferę i kuchnię. każda wybrana... Bartosz i Gosia miło i smacznie (1) Zdecydowanie polecamy Szanghaj. Miejsca co prawda nie jest sporo, ale dzięki... Ania i Rafał ok (1) wszystko ok, bardzo miła obsługa, żarcie ok, ceny mogły by być niższe... mart Chińska - godna polecenia (1) To jedyna chińska restauracja w Gdańsku, w której jedzonko jest naprawdę... SLAW