Helena - ocena (1) Byłam wczoraj z rodzicami na obiedzie. Mieliśmy rezerwacje na konkretny dzień... Helena Ela - opinia (1) Bardzo lubiłam ta restauracje, niestety po zmianie kelnerki dużo traci. Pani... Ela Alis - opinia (1) Rewelacja! polecam wszystkim smakoszom, naprawdę warto tu zajrzeć. Alis
m. - opinia (1) Smaczny kurczak na gorącym półmisku m. Obsługa psuje wszystko, nie polecam. (1) Obsługa beznadziejna, kelnerkę b. ciężko zrozumieć (po polsku), gdy... Autor miłe zaskoczenie (2) Zaryzykowaliśmy posiłek w tym miejscu, mimo, że ostatni raz (ponad rok temu)... dana Polecam (1) Odkryliśmy przypadkiem ale wracamy z przyjemnością. Duże i smaczne porcje,... Wacław Polecam :-) (1) Jestem stałą klientką Little Chineese i z czystym sumieniem mogę polecić to... Kasia super_! (1) fantastyczne miejsce z rewelacyjnym jedzeniem_ duże porcje, świeże składniki_... michal samo dobro (1) Jedzenie dokładnie takie jakiego oczekiwałam, kurczak z grzybami rewelacja,... o. Szybko i smacznie (1) Dziwią mnie negatywne komentarze. Zamówiłem jedzenie i powiedzieli mi że... Michał PORAŻKA (1) Byłam tam stałą klientką ale po tym jak otworzyli drugą restauracje to... Ania Ceny zupełnie nieadekwatne do jakości jedzenia (1) Zamawiałam 4 dania z dowozem. Był to mój pierwszy raz z tą restauracją więc... Nadia wszystko tak jak byc powinno (1) zamowilem wolowine z warzywami na goracym talerzu. Bardzo duza porcja. Mieso... tom Pysznie ! (1) Pierwszy raz gościłam w Lee's Chinese, restauracja mała ale klimatyczna,... Martyna never ever (1) jedzenie bardzo się zmieniło po otworzeniu drugiej knajpy na kartuskiej,... maria Świetne!! (1) Byłam już dwa razy w restauracjii przy ul.Korzennej,pierwszy raz w zeszłym... Karateka Straszne pogorszenie !! (1) Bywaliśmy w tym lokalu kilkunastokrotnie, było smacznie i przyjemnie, to co... Darek było lepiej (1) Po otwarciu nowej restauracji zmienił się troszkę smak potraw (moim zdaniem -... Alicja Słabe. (5) Byłam dziś ze znajomymi. Wzięliśmy 3 różne dania i niestety muszę przyznać,... zosia