sasanka - opinia (2) jedzenie bardzo dobre, porcje solidne. niestety nie fiskalizują transakcji,... sasanka Fantastyczne jedzenie!!! (1) Jestem zachwycona! Jedzenie super, obsługa również! Bardzo przyjemne... madzia lic - opinia (1) Wyśmienita kuchnia, szybka dostawa, duże porcje w cenach "do zniesienia" :)... lic
Najlepsze orientalne jedzenie na terenie TRÓJMIASTA !!! (1) Ostatnio po raz kolejny odwiedziliśmy naszego "chińczyka" i jak zawsze... Paulina i Tomek Kinga H. opinia (1) super jedzenie, miła pani przyjmująca zamówienie telefoniczne, szybki czas... kinga pierwszy raz i niezapomniany (1) Byliśmy na wczasach w Gdańsku.Zamówiłam jedzenie od nich do hotelu.Jedzenia... kasia prawdziwy chińczyk! (1) Jedzenie w tej knajpce jest nie do opisania, smak tych potraw powoduje, że od... mateusz Polecam (1) Wszystkim polecam tą knajpkę. Może nie jest zbyt tanio,ale porcje są naprawdę... Gosia Dobre, duże porcje (1) Można spokojnie brać 1 zupę i 1 danie na 2 osoby albo 2 dania na 3 osoby.... S Genialne! (1) Nie znając miasta w trakcie oczekiwania na pociąg, poszliśmy "do chińczyka".... Srs Byłem wniebowzięty.. (1) Wiele razy kombinowałem suschi u siebie w domu, ale nigdy nie smakuje mi jak... Grzybolo Ostre jest przyjemnie ostre (1) Dlatego polecam wieprzowinę z pędami bambusa. Niestety nie da się ukryć, że... Łukasz Perfect! (1) Polecam wszystkim, naprawdę świetna restauracja, bardzo dobre jedzenie, miła... Magda LEE'S najlepsze chińska kuchnia (1) Kolejny raz bardzo zadowoleni po wizycie z żona w tej restauracyjce.... nikosos Suuuuuuuuuuuuper (1) Jedzenie palce lizać. Jeśli nigdy nie byłeś w chińskiej restauracji, zapytaj... Krzysztof Magda G. - opinia (1) Pyszne jedzonko. Obsługa miła, taktowna, sprawna. Czas oczekiwania około 15... Magda G. Rewelacja!!!!!!!!!!!! (1) Super jedzonko,szybka dostawa na dowóz,jedzenie spełniło w 100% moje... Weronika fantastyczna kuchnia (1) trafiliśmy tam przez zupełny przypadek. małe, kameralne, stylizowane wnętrze,... Kasia mniam :) (1) moja pierwsza wizyta, lokal malutki i kameralny ale bardzo przytulny,... msz Polecam restaurację chińską Lee's Chinese w Gdańsku (1) Miła obsługa, wspaniała atmosfera i doskonałe jedzenie w tym duży wybór... Zbyszek/ Gdańsk