Sztuczne lodowisko

Lodowiska

Sopot, pl. Zdrojowy 2A

Sama przyjemność (1) Jesteśmy czestymi goścmi na lodowisku, zarówno ze względu na przystępną cenę,... E koszmarna wizyta (4) Dzisiaj poszłam z rodzina na lodowisko przy Molo. Muzyka fajna, lód... Iza Sylwia - opinia (2) Obsługa nieprzyjemna,brak pomocy z ich strony.Dziecku wypożyczyłam łyżwy ale... Sylwia
Nie polecam (1) Obsługa na lodowisku jest okropna, zarozumiała i wszyscy tam wiedza... Gość Błędna informacja dotycząca godzin otwarcia w ferie. (2) Nieprecyzyjna na stronie jest informacja dotycząca godzin otwarcia lodowiska... Rafał abrakadabra (2) Kocham to lodowisko! Polecam. Joanna Dobre lodowisko (1) Bardzo dobre ceny +honorowana sopocka karta duzej rodziny(-50%) Lód nie... Carmen Nigdy nic nie wiadomo (1) Jest bardzo różnie. Czasem bardzo dobrze przygotowane, a czasem dziury i... Ingriana Fajny klimat (1) Przystępne cenowo. Brak tlumow. Przyjemny i pomocny pan z obsługi. aggie Karty sportowe niestety nie są honorowane (1) Żadna z kart aktywności sportowych (Benefit System, FitProfit, FitSport)... Informator znakomite (1) Byłam z dziećmi w ostatni piątek. Mimo nadal trwających ferii nie było tłumu.... Joanna Jest fajnie, polecam! (1) Fajne lodowisko, na świeżym powietrzu w klimatycznej atmosferze,... Esquitemis opinia o lodowisku (2) w tym roku też się wybieram w termie07.02-14.02.13 polecam. julia hokeistka - opinia (3) Totalne dno, nie dość że wieje to jeszcze tafla do kitu. Dla kogoś kto umie... hokeistka Słabe :/ (1) Na zimno narzekać nie moge, bo to lodowisko odkryte, ale brak limitu osób to... Weronika super (1) Lodowisko na potrzeby osób dobrze jezdzących ale nie profesionalistów jest... sopocianka  (1) Moje ulubione - zawsze przychodze. Mam blisko! Jest fajnie, tylko łyżwy do... Julka Super (1) Bardzo przyjemnie można tam spędzić czas ze znajomymi, super sopocki klimat,... Mieszkanka a ja lubię (1) Lodowsko w Sopocie to bardziej ślizgawka niz obiekt sportowy i to bardzo mi... mago Bez zmian i tak od lat (2) Jedyną widoczną i pozytywną zmianą od lat jest zakup maszyny z prawdziwego... Hokeista