Sztuczne lodowisko

Lodowiska

Sopot, pl. Zdrojowy 2A

Świetne! (2) Nie byłem wielkim fanem . Lodowiska. Prawdopodobnie przez to że lodowisko w... Kuba super ! (3) wybrałam się żeby sprawdzić różnicę między krytymi lodowiskami . musze... FRANIA NIE JEST TAK ŻLE (1) tak czytałam opinie na temat tego lodowiska i powiem szczerze,że byłam... aga
Pełna amatorka!!! (3) Fajne miejsce na lodowisko,ale dbanie o lodowisko przez obsługę woła o... rafinho Porażka (1) Korzystałam z usług lodowiska w tym roku po raz pierwszy i niestety jakoś... Ania SEZON REWELACYJNY W PORÓWNANIU Z UBIEGŁYMI LATAMI (4) W końcu jest ktoś kto wpuszcza na lodowisko. Przemiła obsługa. Państwo... Kasia Brak zniżek dla dzieci (w okresie ferii). (2) W wielu miejscach, przynajmniej w okresie ferii zimowych obowiązują zniżki... Sopocianin Szkoda mi tego lodowiska... (1) Położone w uroczych okolicznościach przyrody i architektury, a takie smutne,... Gosia Coraz gorzej!!! (1) Tafla jest w bardzo kiepskim stanie,pełno bruzd,tłumaczenie,że lodowisko jest... rafinho fatalna tafla (2) Korzystałem z lodowiska w tym roku czterokrotnie. Tylko raz, zaraz po... maras W tym sezonie - słabo. (3) Zgadzam się, że obsługa nie należy do najlepszych. Lodowisko jest publiczne,... małami Obsługa Koszmar ! (2) Obsługa jest koszmarna!! Dwaj Panowie w środku - 1- przy kasie - nie umiał... Cezary Pap świetny klimat (1) Muzyka na imprezie sylwestrowej i wczesniej (21-22) bardzo przyjemna - nie... martin Wciąż przekłądane otwarcie... (2) Lodowiska już 3 raz jest przekładane na inny termin, rozumiem, gdy w... Klient! Superaśnie!!! (1) Wspaniały klimat i niezła muza. Świetne zorganizowanie i sposób na nudę:-D... Satine SUPER ! (1) BYŁEM Z DZIECIAKAMI CAŁKIEM PRZYJEMNIE REWELACYJNIE! BALON WOW (1) Byłam pierwszy raz w zyciu na lyzwach i bylo super!!! Gdy bede w Sopocie... kala To miejsce ma wieczorem niespotykany klimat (1) polecam, warto się wybrać przy okazji na spacerek na molo:) Ala Całkiem fajnie (1) Całkiem całkiem przyjemnie :] echo84 A co do muzyki... (1) ... to lepiej niech bedzie radio ;-) MK