LoveZnajdzMilosc

Biura matrymonialne

Gdynia, Władysława IV 49

Aga - opinia (1) Gorąco polecam. Nie ma lepszego sposobu, w dzisiejszych czasach żeby kogoś... Aga Aga - opinia (1) Gorąco polecam. Nie ma lepszego sposobu, w dzisiejszych czasach żeby kogoś... Aga Gabriela - opinia (1) Polecam biuro Pani Małgosi, pomaga w szukaniu swej drugiej połówki na życie,... Gabriela
Dana - opinia (2) Pierwsze spotkanie mialam szybko, facet byl super. Pomyslalam, ze bede mogla... Dana Graża 47 - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Wiem jak trudno spotkać właściwego człowieka, szukałam... Graża 47 Mon - opinia (1) Polecam gorąco Doskonały sposób na znalezienie partnera Mon Ann - opinia (1) Witam. Byłam klientką biura jakiś czas temu. Niestety nie udało mi się poznać... Ann Gosia - opinia (1) Dziekuje i polecam gorąco. Cuda jednak się zdarzają:) Pozdrawiamy serdecznie M&P Gosia Andrew 67 - opinia (1) Polecam gorąco. Poziom i klasa. Obsługa na najwyższym poziomie, Panie, które... Andrew 67 Asia - opinia (1) Od marca jestem w szczęśliwym związku dzięki Pani Małgosi. Bardzo polecam tę... Asia zawiedziona - opinia (2) Prowadząca biuro jest bardzo miła, posiada już raczej spore doświadczenie,... zawiedziona Piotr - opinia (1) Byłem nastawiony dość sceptycznie, ale zadziałało. Prawdopodobnie wszystko... Piotr Laura - opinia (1) Gorąco polecam Panią Małgosię! Dzięki jej pozytywnemu podejściu i... Laura Rozczarowana - opinia (2) Niestety muszę przychylić się do opinii Pani z przed 8 m-cy. Przede wszystkim... Rozczarowana Dag - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy myślą o zmianie swojego życie w pojedynkę. Bardzo... Dag Adam - opinia (1) Szukanie miłości jest jedną z aktywności, w której automatyzacja wyraźnie nie... Adam Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz zaangażowaniem na bardzo wysokim poziomie, są to... Piotr A.B. - opinia (1) Dyskrecja i pełen profesjonalizm. Gorąco polecam osobom, któte szukają... A.B. Basia - opinia (1) Bardzo polecam biuro pani Małgosi. Jestem klientką od sierpnia byłam na 2... Basia Dorota (40+) - opinia (1) Polecam wszystkim! Jestem po prostu zachwycona!! Profesjonalne i bardzo... Dorota (40+)