LoveZnajdzMilosc

Biura matrymonialne

Gdynia, Władysława IV 49

Ideał (1) Pani Małgorzata intuicyjnie potrafi odnaleźć brakujące połowy, zaangażowanie... SS Zadowolony i wdzieczny (1) Profesjonalna, wysoko intuicyjna i zaangażowana obsługa Pani Małgorzaty oraz... SS Randka (1) Pani Gosieńko,dzięki za znalezienie partnera ............ Pani wiedza... teresa bruska
Szczęśliwa (1) Pani Gosia jest super profesjonalistką w tym co robi. Z dużą uwagą i... Joanna Polecam BM! (1) Pani Małgosia angażuje się sumiennie i z szacunkiem w szukaniu drugiej... Iwona Strzał w dziesiątkę (1) Polecam wszystkim samotnym, zgłoscie się do LoveZnajdżMiłość!!Profesjonalna... Dawid nigdy nie jest za późno na miłość (1) Myślałam że już nic mi się nie przydarzy dopóki nie trafiłam do tego biura... Małgorzata Polecam (1) Tylko babki na poziomie i pelne zaangazowanie pani prowadzacej Maciek Szczęśliwy!!! (1) Dla Tych wszystkich po przejściach, samotnych, zrezygnowanych ....itp. Po... Grzesiek szczęśliwa (1) Dyskretne i bardzo profesjonalne podejście. Duże zaangażowanie ze strony... Paulina