LoveZnajdzMilosc

Biura matrymonialne

Gdynia, Władysława IV 49

Karolina - opinia (1) Pani Małgosiu jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Dziękuję za... Karolina Magda - Metamorfoza - opinia (1) Polecam metamorfozę z Biurem Love Znajdź Miłość. Pani Małgosia z wielkim... Magda - Metamorfoza Robert - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego biura. Pani która prowadzi te biuro... Robert
Zaintrygowana - opinia (1) Szczerze Bardzo Polecam Biuro , wyróżnia się indywidualnym podejściem do... Zaintrygowana Beata - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro. Pani Małgosia jest osobą przemiłą i widać, że zna... Beata Szczęśliwa - opinia (2) Profesjonalnie i skutecznie! Polecam wszystkim szukającym drugiej połówki! Szczęśliwa BM - bardzo dobry wybór (3) Biuro wyjątkowo rzetelne i kompetentne. W wyborze bliskich osób bardzo pomaga... Ela i Zbyszek Kobieta - opinia (1) Bardzo polecam biuro . Pani Małgosia ma niesamowitą intuicję . Dziękuję :) Kobieta M&R - opinia (1) Polecamy wszystkim niezdecydowanym bo naprawdę warto. Pani Malgosia to osoba... M&R Zadowolona klientka (1) Od kilku lat byłam samotną kobietą. Po kilku nieudanych próbach związania się... Krystyna Biuro matrymonialne - jak najbardziej w XXI wieku (1) Może się wydawać w obecnych czasach biuro matrymonialne trąci nieco... Tadeusz wspaniała atmosfera spotkania (1) Pani prowadząca jest osobą bardzo empatyczną, potrafi wysłuchać i doradzić.... Iza Wyjątkowo miło. (1) Pani Małgorzata jest bardzo miła, kompetentna osobą, co bardzo ułatwia... Daisy Szukajcie a znajdziecie! (1) Trzeba jednak wiedzieć gdzie szukać i najlepiej pod czujnym okiem Pani... M. Profesjonalne podejście (1) Nie wiedziałam, że istnieją takie rzetelne i profesjonalne biura. Wystarczyły... Ola Profesjonalizm przede wszystkim (1) Jeśli ma się dość portali które nie wiele wnoszą do życia a myśli się jednak... Paulina Polecam (1) Profesjonalne biuro matrymonialne. Właścicielka jest bardzo zaangażowana w... aaa Dla tych co po przejściach 40l. (1) Chciałabym panie zachęcić właśnie do tego biura ,ponieważ byłam już bardzo... Wejherowianka 40l. Kochana Pani Małgosia (1) Perfekcyjne podejście do klienta.Duże i skuteczne doświadczenie w dobieraniu... Szczęśliwa Wspaniale mieć towarzystwo po 60 tce (2) Bardzo miło byłam zaskoczona, długo czekałam, ale poznany przez biuro... Basia