LULA

Restauracje Kawiarnie i herbaciarnie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Crazy Mary - opinia (1) Bardzo sympatyczna atmosfera. Pyszne jedzenie. Danie dnia w naprawdę super... Crazy Mary S - opinia (1) Dobre jedzenie, sympatyczna i wesoła obsługa. Byłem kilka razy, we dwoje i w... S Świetne miejsce, było pysznie! (1) Wybraliśmy się do LULI na kolację. Było przepysznie, ciekawe smaki i aromaty,... Ally
Nie połecam (1) Dałam szanse try razy tej restauracji i i każdego razu było nie dobre jedzenie. Julia Dramat goni dramat! (1) Lulę rekomendowali nam nasi znajomi. Mieli tam jakąś imprezę firmową. Moze to... Paula Duże rozczarowanie.... Nigdy więcej nie odwiedzę tego miejsca... (1) Byłam tam z mężem wieczorem żeby zjeść coś dobrego. Klimat i wnętrze jest... kaja Polecam z całego serca ! (1) Przepyszne jedzenie w towarzystwie według mnie najlepszej obsługi z jaką się... Karol Polecam!!! (1) Nie rozumiem negatywnych opinii, oczywiście każdy ma prawo do swoich odczuć,... stach Rozczarowanie (1) Sprawna obsługa i funkcjonalny wystrój - na tym niestety koniec pozytywów.... ktoś Po raz kolejny zawiedziony, niestety nie wrócę (1) Odwiedziny w Luli po raz drugi, za pierwszym razem bylo kiepsko, teraz... Marcin nie polecam (1) Tagliatelle z boczniakami było niesmaczne. Twardy makaron oblany dużą ilością... klientka Galeria kulinarna (1) Doskonała kuchnia, świetne napary i lemoniady, ciekawe ciasta, super rissotta... Mariusz bez rewelacji (1) Przejeżdżając w okolicy Garnizonu, spontanicznie postanowiliśmy wpaść to Lula... nina sandacz z łuskami (3) Sandacz podany ze zlepkami łusek. Dodatkowo irytująca muzyka. Najsmutniejsza... kasia 2-ga wizyta - rozczarowująca (1) Pierwszą wizyta byłam zachwycona, dobre jedzenie, druga niestety już mi się... Monika Spoko! (1) Byłam wraz z chłopakiem na kolacji i pozytywne zaskocznie. Jedzenie dobre,... ap-ch Drugi raz, było gorzej (1) Pierwszy raz kiedy byliśmy w LULA ( zachęceni artykułem w Trojmiasto.pl) było... D pierwsza wizyta (1) Zaczęło się całkiem sympatycznie, niestety dobre pierwsze wrażenie... mor polecam! (1) polecam odwiedzić bo naprawdę warto. Byliśmy pierwszy raz i na pewno wrócimy... emilia Pierwsze wrażenie pozytywne (1) Nowa knajpka powstała na moim osiedlu, więc grzechem byłoby nie sprawdzić,... Ulenspiegel