... (1) Mnóstwo kruczków w owu ktore wychodza w trakcie trwania abonamentu. Nikt o... Damian Długie kolejki do pediatry i na szczepienia na pomorskiej (1) Zdecydowanie odradzam pakiety rodzinne. Pediatra tylko na pomorskiej (na... Karims Pacjent - opinia (2) Dramat I totalne dno, szkoda czasu i pieniędzy na tych lekarzy. Pacjent
Nie polecam! (1) Korzystam ze względu na to, że mam abonament. Jednakże jestem bardzo... Klient-pacjent okropna obsługa reklamacyjna (1) Okropna obsługa reklamacyjna. Po złożeniu reklamacji po dłuższym czasie... anonim Michał K. - opinia (1) kompletny brak profesjonalizmu, personel nie doinformowany, sprzedają badania... Michał K. najlepsza opieka medyczna w Trójmieście (2) Może ja akurat mam szczęście, albo osoby wyrażające swoje opinie przede mną... az Brak profesjonalizmu i dezorganizacja pod przykrywką uprzejmości (1) Luxmed zostawia na lodzie firmy przejęte ze Swissmedu. Jeszcze w sierpniu i... Firma z Gdańska Brak dostępności terminów! (1) Od trzech-czterech miesięcy w luxmed dostępność usług do specjalistów... Xxx Rejestracja - zbyt długi czas oczekiwania, brak wolnych terminów (1) Czas oczekiwania do recepcji stanowczo za długi. Nie po to umawiam się na... Ika Pakiet Firmowy VIP (1) Od czterech lat mam dla siebie i całej rodziny wykupiony w Swissmedzie pakiet... Witek Pakiet firmowy - pieniądze wyrzucane w błoto (1) Kiedyś posiadanie firmowego abonamentu robiło różnice, szybki dostęp do... Polak Nie polecam (1) Brak odpowiedniego podejścia do pacjenta!! Problemy z dostępem do wyników... Aninim Makabra (2) Zwracam sie z pytaniem do Firmy Luxmed, czy nalezy to do codziennosci, ze... VIP Tragedia (1) Recejpca to jest największa zmora całego luxmedu. XXI wiek, a musisz stac 20... Gość Tragedia (1) 12 rok ubezpieczenia mniej wiecej od 2 lat trzeba o wszystko walczyć inne... Kovson umawianie wizyt (1) Zgadzam się z przedmówca że obsługa klienta jest skandaliczna. 2 miesiące... Dorka Niepoważna firma (1) Na wizytę do ginekologa czekasz 30 dni po czym odwołują ją, bo lekarz się... Jola Obsługa placówki bardzo nieprzyjemna (1) Pani nadzorująca wyniki wydawania badań była bardzo nieprzyjemna. Po... Waldemar Jolanta Kowerska - opinia (1) Mniejsza oferta niż np.w Warszawie. Czas oczekiwania wydłużył się w... Jolanta Kowerska