FlpBti - opinia (1) Rozczarowujące! Kilka tygodni temu zapytałem o operację, uzyskałem kilka... FlpBti XYZ - opinia (1) Moja opinia dotyczy usług Luxmed na terenie całego Trójmiasta. Po pierwsze, w... XYZ Alan - opinia (1) Chcac dodzwonic sie na infolinie trzeba zrezerwowac na to cały dzien, a juz... Alan
Klient zrobiony przez biznesmenów Luxmed - opinia (1) Jednym słowem porażka. Brak terminów. Nie można się nawat zapisać na badanie... Klient zrobiony przez biznesmenó DDK - opinia (1) W dniu dzisiejszym mija dokładnie 6 dni od momentu kiedy oddałam próbkę krwi... DDK Pacjent - opinia (1) Bardzo lekceważące podejście do pacjenta. Badanie wykonane niedokładnie, bez... Pacjent Zniesmaczony pacjent - opinia (1) Luxmed z luxem nie ma nic wspólnego. Po teleporadzie wystawiono e-receptę.... Zniesmaczony pacjent Monika - opinia (1) Co to wogole ma być za opieka!!! Za co płacimy abonament!!! Teleporada nie... Monika bpiwak - opinia (1) Od miesiaca probuje bezskutecznie umowic corke na badania. W portalu pacjenta... bpiwak Marzena - opinia (1) Dostałam skierowanie do lekarza hematologa..Panie w rejestracji bardzo miłe i... Marzena Tomasz - opinia (1) Od dawna wiadomo, że zainteresowanie na szczepienia przeciwko grypie będzie w... Tomasz Ewelina W - opinia (1) Umówiłam się na prywatną teleporade w firmie lux-med. Bardzo mi zależało na... Ewelina W spadek usług (6) Niestety Luxmed zawarł zbyt dużo umów z firmami a teraz nie ma lekarzy i ma... Didi Ania - opinia (1) Masakra. Gorąco nie polecam. Obecnie jedyny kontak to infolinie, maili nie... Ania Ewa - opinia (2) Ciągły brak terminów ciągle odwołania wizyt bez podania przyczyn portal... Ewa Natalia - opinia (1) Zbywają przez tydzień obiecując termin a później się wypinają...pozostawiając... Natalia Agnieszka - opinia (1) Płace za abonament a nie jestem w stanie skorzystać. Właśnie przedawniło mi... Agnieszka Medycyna pracy - opinia (1) To już nie działa jak prywatna opieka medyczna. Medycyna pracy Aga - opinia (1) brak terminów - a jak już w końcu się jakiś znajdzie to zazwyczaj w godzinach... Aga AU - opinia (1) Cóż z tego, że oferta dość bogata skoro terminów notorycznie brak. Od... AU