Zależy od placówki (1) Polecam placówki na Zwycięstwa i Jana Pawła - Pomorska to niestety "zapchaj... jumi A ja polecam (1) Od kilku lat korzystam z LuxMed. Kiedyś przez pracodawcę a aktualnie mam... sisi Porazka totalna (1) Chwalą się opieką na całą Polskę, a jak co do czego przychodzi , najbliższego... Adam
Nie polecam szczepień dla dzieci (1) Z Lux Medu korzystam już od dłuższego czasu i zwykle jestem zadowolona.... Eliza rehabilitacja (1) Uważam, że rehabilitacja jest na najwyższym poziomie. Szczególnie pani... pacjent pozytywnie (1) mialam skierowanie do tej przychodni na badanie. bylam tam po raz pierwszy i... Bibi odradzam definitywnie (1) Ten cały Lux-med to jest po prostu bicie kasy i nic z leczeniem nie ma... cx world jestem zadowolona (1) Owszem czeka się, do ulubionego specjalisty nawet dwa miesiące, ale jeśli... Iza to jakaś pomyłka z tym LUX MEDEM (1) odradzam, mam abonament wolę pójść do normalnej przychodni wiola Żenada! (2) Już drugi miesiąc usiłuje dostać sie do ginekologa! Zawsze słyszę, że... inka nie warto (1) Korzystam z usług Lux Med, tylko dlatego, że pracodawca opłaca mi tam... effka Luxmed nie lubi konkurencji (1) Przyjechałem dziś do Lux-Medu na standardową zmianę opatrunku po zabiegu. Po... Tomasz odradzam (2) jestem gleboko zniechecona, internistka odmowila mi zbadania... Gdanszczanka a ja myślę.. (1) Jestem klientem tej firmy juz dłuższy czas wczesniej miałem okazje korzystac... klient P. - opinia (1) Nie dość, że długie terminy oczekiwania na wizytę, to w zależności od... P. Porażka.. (1) długie terminy oczykiwania na wizyte. Płace duży abonament. Zawsze jest z... bulbi brak terminów i długie oczekiwanie na wizytę u specjalisty (1) Już drugi raz w ciągu niedługiego czasu próbuję dostać się pilnie na wizytę u... r. krzysztof - opinia (1) Korzystałem z badania "tomografia komputerowa głowy". Oczywiście tak wielka... krzysztof nabrałam zaufania do lekarzy (1) z abonamentu LUX MED korzystam od dwóch miesięcy, zadzwoniłam do rejestracji... Iwona Byłam zadowolona, lecz nie długo (1) Witam. Abonament w tej przychodni - chociaż tak bym jej nie nazwala, wykupiła... wiedźma