Maciek - ocena (1) Co tu dużo pisać taka stonka medyczna mam jeden z wyższych abonamentów i... Maciek Lashlo - ocena (1) Człowiek płaci niemały abonament a dostępu do lekarzy brak , ani na Usg , ani... Lashlo Cezary - ocena (1) Nie polecam bo dostęp do specjalistów tragiczny. Gdy nie miałem abonamentu... Cezary
Leszek - ocena (1) luxmed jest tylko z nazwy "LUX", reszta niestety, tragiczna. Najgorzej jest z... Leszek aga - opinia (2) Nie polecam. Co innego obiecują przed badaniem gdy kasują kupę kasy, a potem... aga Kris - opinia (2) Ta prywatna opieka medyczna to jakiś ponury żart. Za roczny pakiet zapłaciłem... Kris P - opinia (2) :/ Prywatną opieka medyczna gorsza od panstwowej P P.C - opinia (1) Lux Med ,Aleja Zwycięstwa 49 Na 26 wizyt tylko 2 odbyły się punktualnie .W... P.C Zdegustowany pacjent- oczywiście były pacjent !! - opinia (1) Podpisanie umowy z tą firmą to jednak jakiś żart. Nie dosyć, iż płacisz im... Zdegustowany pacjent- oczywiście Natalia - opinia (1) Jedna gwiazdka w tym przypadku to i tak zdecydowanie za dużo. Na wizytę... Natalia Mmmm - opinia (1) Miałam robione TK płuc, lekarz na kartce wpisał aby promieniowanie było... Mmmm Edyta - opinia (1) Recepcja każdej placówki medycznej powinna być wizytówką tejże, natomiast... Edyta Uciekajcie - opinia (1) Dramat!! Człowiek opłaca prywatny abonament a nie ma możliwości umówienia się... Uciekajcie Tom - opinia (1) Koszmar. Umówienie wizyty przypomina polowanie. Albo się uda albo nie.... Tom Alina - opinia (1) Mam abonament około 15 lat Czy wiecie że od dwóch miesięcy nie jestem w... Alina ***** luxmed - opinia (1) kupilem abonamenty pracownikom aby zaoszczedzic czas - pracownik nie zostal... ***** luxmed ja - opinia (1) Niekompletne przeprowadzone badania na kierowców, brak możliwości... ja Edyta - opinia (1) Tragedia Z ogromnym bólem trafiłam do internisty w Lux med, kolka nerkowa... Edyta Ja - opinia (1) Jakość usług i obsługa super. Ale jeśli chodzi o formę umawiania się na... Ja Pacjentka luxmedu - opinia (1) Najgorsi z najgorszych, nie przestają zaskakiwać. Niekompetentni... Pacjentka luxmedu