Magdalena Sosnowska - opinia (2) Polecam terapię u p.Mai. Uczęszcza do niej mój tata po udarze. Początkowo... Magdalena Sosnowska Kamila - opinia (2) Bardzo polecam zajęcia z panią Mają. Jeśli ktoś szuka pomocy dla niemówiącego... Kamila Maciej - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z terapii u Pani Mai. Świetne podejście do... Maciej
Natalia Preis - opinia (2) Długo czekaliśmy na wizytę, ale warto było. Nasz synek z podejrzeniem... Natalia Preis Sylwia Świątek - opinia (2) Pani Maja to wspaniała, radosna osoba, która potrafi zarazić dobrą energią... Sylwia Świątek Paulina Z. - opinia (2) Przyszłam do p. Ostrowskiej załamana z niemówiącym nic czterolatkiem. Kiedy... Paulina Z. Małgorzata - opinia (2) "Nasza pani Maja" tak mówimy z córką, która zawsze witała nas z uśmiechem na... Małgorzata Anna N. - opinia (2) Dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc. Korzystam z konsultacji tylko kilka... Anna N. Ewa Pospiszyl - opinia (2) Panią Maję poznałam kilka lat temu, kiedy moje dziecko chodziło do niej na... Ewa Pospiszyl Tomasz - opinia (2) Pani Maja pomogła mojemu synkowi mówić. Przed jej terapią praktycznie nie... Tomasz Katarzyna - opinia (2) Bardzo polecam!!!Wspaniale podejscie do pacjenta, korzystalam I bede... Katarzyna Onyx12 - opinia (2) Logopedka mojego syna. Syn z orzeczeniem o niepelnosprawnosci, zaburzenia... Onyx12 Agata - opinia (2) Polecam. Korzystalam z powodu afazji po udarze. Korzystam nadal i jestem... Agata Podziękowania (1) Dzięki terapii u pani Ostrowskiej wróciłem do pracy i żyję normalnie. Po... A.K. Dziękuję i polecam. (1) W tym miejscu chciałam bardzo podziękować pani, Pani Maju, przede wszystkim... Magdalena Nowacka Opinia. Polecam. (1) Chciałam bardzo, bardzo, bardzo podziękować Pani, Pani Maju. Za czas, ogromną... Maja Kasim Dziękuję i polecam. (1) Bardzo dziękuję pani Maju za każdą godzinę, którą nam pani poświęciła.... Sylwana Polecam. Moja opinia. (1) Doskonały specjalista. Polecam. Kiedy już tracisz wiarę w terapeutów, bo masz... A.R. Polecam. (1) Polecam serdecznie. Znakomita logopeda. Wszystko mi wytłumaczyła i rozwiała... JAREK Świetny Specjalista z indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. (1) Pani Maja jest świetnym specjalistą, pomagała mojemu Synkowi w problemach z... Grzegorz