Logopeda godna medalu (1) Pani Maja zasługuje na medal. Wspaniale tłumaczy. Świetne podejście do... Jola Logopeda opinia dla Maja Ostrowska (2) Świetna neurologopeda ! Empatia i pełna profeska w pracy z chorym pacjentem... Franek Dziękuję za pomoc. (2) Korzystałam na przestrzeni dwóch i pół lat z kilku logopedów, pedagogów... Kasia Ciszke
Doskonaly logopeda, moja opinia dla Maja Ostrowska (2) Doskonala specjalistka. Swietna neurologopeda. Polcam po peknieciu tetniaka. M Mikolaj Polecam gorąco (2) Trafiłam do pani Mai z moją mamą krótko po jej wyjściu ze szpitala. Spotkałam... Alicja Neurologopeda na piątkę z plusem ;-) Polecam. (2) Do pani Mai Ostrowskiej dojeżdżaliśmy z moim ciężko chorym po udarze tatą.... Barbara Super logopedka. super logopedka. super logopedka (2) Jak w naglowku-super babka! Nıe mam zadnych uwag ı zastrzezen. Oby... PLAWCZYK sto procent profesjonalizmu - moja opinia (2) Sto procent profesjonalizmu. Pani Ostrowska dysponuje dużą wiedzą w swoim... Jakub Godny polecenia logopeda i gabinet (2) Naprawdę godny polecenia logopeda. Umiejętność wytłumaczenia pacjentowi... Monika R. Naprawdę warto (3) Moje dziecię miało zdiagnozowane opóźnienie rozowju mowy spowodowane... Paulina Łoboda logopeda opinia (2) polecam. bardzo dobra pani. mój logopeda po wylewie. polecam. marek polecam logopedę (2) Dzięki pomocy pani logopedy w dorosłym życiu pozbyłem się kompleksów i... Michał opinia o neurologopedzie (2) Do pani Ostrowskiej trafiłam z polecenia neurologa. A potem dziękowałam i... Aleksandra M. daria klasa - opinia (2) witam wszystkich p.maja ostrowska jest bardzo mila osoba i jest lokopeda... daria klasa dobry logopeda (2) Pani Maja bardzo szybko nawiazuje dobry kontakt z pacjentem. Wysokie... Aśka bardzo dobry logopeda - opinia (3) Moje doswiadczenia z pania Ostrowska sa jak najbardziej pozytywne. Uczeszczam... Magda T. dobry logopeda (1) Świetna logopeda. Chodziłam rok i z chęcią pochodziłabym kolejny rok, ale... Janka neurologopeda (1) Pani Maja to specjalistka i profesjonalistka w pełnym znaczeniu tych słów.... Beata Kąsek, córka p. Grażyny dobry logopeda (1) Nie bede oryginalna i napisze to samo co inni przede mna. Doskonala logopeda.... Mala Warto (1) Jestem pelna uznania dla cierpliwości jaka pani Maja miała dla mojego syna,... M.G