logopeda-moja opinia (1) Nie wiem skąd te opinie o tym, że się długo czeka na wizytę. Ja na pierwszą... Maciejewska-mama Kacpra Polecam (1) Bardzo dobry, profesjonalny logopeda. Polecam wszystkim którzy szukają... Radek moje dziekuje (1) Bardzo dziekuje za cenne wskazowki i rady, jakie mi pani dala. Dziekuje,... Agnieszka Formella
Wszystko pięknie, ale... (1) Wszystko pięknie i na prawdę nie mogę powiedzieć złego słowa, ale czas... gaba Polecam!!! (1) Panią Maję znalazłem poprzez Internet. Korzystałem już z usług kilku... Tata Kuby Super logopeda, polecam !!!!! (1) Polecam. Mój syn nie może doczekac sie zajec w gabinecie. Pani Maja... Natan dobry logopeda (1) Teraz posyłam na zajęcia do pani Mai już drugie swoje dziecko. A to chyba... A. Polecam (1) Masa pracy i wysilu, ale warto bylo. Anna Dobry logopeda (1) Dziękuję za terapię, czas i uwag. I za homor, bo na zajęciach zawsze było... Anna Maćkowiak Anna - opinia (1) Serdecznie polecam p.Maję-logopeda z powołania,wykształcona,uczciwa i... Anna moim zdaniem najlepszy logopeda w trójmieście! (1) Panią Maję znalazłam z ogloszenia i naprawdę się nie zawiodłam. Ma świetny... Agawka dziekuje i polecam innym! (1) Pani Maju,serdecznie dziekuje za pomoc po udarze.Dzieki pani... Ryszard Logopeda z sercem (1) Serdecznie polecam Panią Maję!!!To nie tylko wspaniały,rzetelny,uczciwy i... Jagoda POLECAM!!! (1) Udałem się do p. Ostrowskiej tylko po poradę logopedyczną. Dostałem masę... Janusz Jestem szczęsliwa, że odnalazłam panią w internecie!! (1) Pani Maju, baaaardzo, baaardzo dziekuję, za wszystko co pani zrobiła dla mnie... mama Kuby polecam (1) To już trzeci logopeda, do którego trafiłam z dzieckiem. Moje dziecko prawie... mama Magda neurologopeda na medal (1) Pani Maja to neurologopeda na medal!! Dzięki terapii mój tata po wylewie... M. Kruszewska polecam (1) Polecam z czystym sumieniem. Dzięki regularnej terapii u p. Mai ja po udarze... Natasza Zalewska Marcin F. - opinia (1) Długo szukałem neurologopedy w Gdańsku. Mój ojciec po wylewie potrzebował... Marcin F. SZCZERZE POLECAM!!! (1) Chodzę do Pani Maii z moim 9 letnim synem. Jestem bardzo zadowolona z... Joanna