MAJEWSKA Styliści Fryzur

Fryzjerzy

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 23

Katarzyna Woźniak - ocena (1) super ! oby tak dalej Katarzyna Woźniak Iwa - ocena (1) Oczekiwałam czegoś więcej, wizji stylisty, zmiany. Usługa bardzo droga jak na... Iwa Magdalena - opinia (1) Jestem pod wrażeniem mistrzowskiego cięcia p. Joanny. Dawno nie spotkałam... Magdalena
Magdalena - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem mistrzowskiego cięcia p. Joanny. Dawno nie... Magdalena Jolanta Kulig - opinia (1) Pelny profesjonalizm pani Wiktoria super Jolanta Kulig Agnieszka - opinia (1) Od samego wejścia bardzo fajna atmosfera. Uśmiech, herbatka i profesjonalizm... Agnieszka BEATA - opinia (2) Słyszałam, ze włosy mozna tak obciac aby sie same ukadaly. Czy w to wierzyłam... BEATA Agnieszka - opinia (2) Jak dla mnie najlepszy salon w Gdańskupelen profesjonalizm,sympatyczna... Agnieszka Marzena - opinia (1) Profesjonalizm, kreatywność ,przemiła atmosfera, wiedza, umiejętność... Marzena Gabriela - opinia (2) Byłam pierwszy raz i już wiem, że zawsze będę tam wracać. W końcu znalazłam... Gabriela Iwona - opinia (2) Moje włosy nie należą do łatwych w "obsłudze" i po wielu latach trafiłam w... Iwona Kazimiera - opinia (2) Milo i profesjonalnie. Polecam. Kazimiera Polecam w 100% (2) Jeśli szukasz salonu, który sprawi, że Twoje włosy będą wyglądały pięknie, to... Monika - stała klientka =) Joanna (2) Pełna pozytywnej energii, pomysłów, wyjątkowo kreatywna, z ogromnym poczuciem... Małgorzata Frankowska Idealnie (2) Idealnie... po prostu idealnie. Od samego wejścia do salonu po końcowy efekt.... Zadowolona Wreszcie! (2) wreszcie! Wreeeszcie trafilam na fryzjerke znajaca sie na blondzie, ktora... Malina Najlepszy salon w Trójmiescie ! (2) Zawsze wychodzę z salonu czując sie wyjątkowo, mam piękne, zadbane włosy z... Monika Ania Sz.mistrzyni blondu ! (2) Byłam pierwszy i na pewno nie ostatni raz! Przemiła, profesjonalna obsługa,... Olaola88 Ania Sz. (2) Super super super. Byłam na farbowaniu włosów u Ani ( dziewczyna z tatuażami)... Kasia Podziękowania :-) (2) Wczoraj byłam pierwszy raz u Pani Marleny i czuję, że moje włosy znalazły się... Justyna