MAJEWSKA Styliści Fryzur

Fryzjerzy

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 23

Podziękowania :-) (2) Wczoraj byłam pierwszy raz u Pani Marleny i czuję, że moje włosy znalazły się... Justyna Najlepszy fryzjer w Trójmieście (a może i na świecie...) (2) Jestem klientką Pani Joanny od ponad roku i wiem, że już nigdy jej nie... Zuzanna Polecam!!!! (2) W końcu uzyskałam kolor o jaki mi chodziło, a wlosy po ścięciu układają się... Monika
Polecam wszystkim! (2) Od momentu wejścia do salonu czułam się zaopiekowana :) Pani Marlena jest... Kasia Podziekowania dla Pani Joanny (2) Nareszcie znalazlam odpowiednia mistrzynie włosów.Pani Joanna ma zlote... Klientka Ewa REWELACJA (2) Spróbowałam i.. żałuję, że dopiero teraz! Z pełnym przekonaniem: REWELACJA!... Iza K. Jaram sie jak pochodnia :) ;) (2) Zobaczyłam włosy po koloryzacji i byłam w szoku, do tej pory nie moge z niego... Dagmara Jestem zachwycona! (2) Będę wracać do Pani Joanny. Bardzo profesjonalna i ciepła obsluga. Jestem... Małgorzata Polecam wszystkim (2) Po długich poszukiwaniach fryzjera, wizytach w "renomowanych" salonach i... Asia Prawdziwa mistrzyni (2) Pani Joasiu dziękuję za piękny kolor i super cięcie:] dzisiaj to była moja... Joanna Super (2) Dzięki opiniom tu zawartym, ja również tu zawitałam. Do tej pory wiele prób... Aga Polecam! (2) Zachęcona pozytywnymi opiniami trafiłam w ręce Pani Joanny i nie żałuje!... Gosia Zmienila moje zycie (2) Trafilam do Pani Joanny po opiniach na trojmiescie.pl., poniewaz chcialo mi... Ira Zdecydowanie zadowolona klientka (2) Pierwsza wizyta u p. Kordiana. Kolor i strzyżenie świetne. Profesjonalne i... Anna Polecam 👍 (2) Do wizyty w salonie przekonały mnie opinie zadowolonych klientek, wszystkie... Edyta POLECAM!! (2) Miła, profesjonalna obsługa, zaangażowanie. Strzyżenie jest bezpłatne, jeśli... Zosia RAJ! (2) Każda wizyta w tym salonie to ogromna przyjemność! > atmosfera przemiła,... wera cudownie (2) Wspaniały salon, wspaniali ludzie. Dziękuję Pani Joannie, bo wykonała kawał... Klaudia Polecam :) (3) Serdecznie polecam wszystkim szukającym experta od idealnej fryzury.Długo... Danusia 11/10 (2) Metamorfoza genialna! Czuje się świetnie w nowej fryzurze. Zdecydowanie... Kinga