MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.14

już czas...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.14

kurcze ten apap pomaga tak na 3 godzinki wczoraj wzielam trzy tabletki jak bylam w szpitalu to mowili ze apap nie szkodzi bo przeciez antybiotyki w ciazy tez sie bierze i to moze zaszkodzic ale apap napewno nie ale ja sie boje brac tak trzy tabl dziennie sprobuje wlasnie ten amol

u mnie tez cisza:( ale w nocy mialam maraton tak mnie zab rozbolal ze o 12 w nocy szlam od siebie do mamy wsumie daleko nie mam ale troche sie balam mama miala tabletki apap a ja nie:( cala noc sie meczylam i dalej boli ide zaraz do apteki po amol moze pomoze bo apap pomaga na chwile z bolem zeba nie chcialabym rodzic:)

U mnie też cisza.... Już zaczynam trochę panikować. Wydaje mi się, że czuję za mało ruchów, albo, że gdzieś na mieście odejdą mi wody i ludzie będą na mnie patrzeć, że jestem zasikana... Boże ale sobie wkręcam... Nie ma chyba nic gorszego niż takie czekanie... Pozdrawiam.

monmie ja rodzilam dwa razy w wojewódzkim i zawsze bede ten szpital polecać, miesiac temu rodzila tam kolezanka i tez wszystko bylo ok.

U mnie też nic się nie dzieje:(
a już myślałam że tej nocy coś się rozwinie mam takie delikatne skurcze od wczoraj jestem już czwarty dzień po terminie to mógłby mój Filipek zdecydować się wyjść na świat.

Hej,
melduję się, u mnie nic w nocy się nie rozwinęło!
Michałowa masz takie same objawy jak ja tzn. skurcze, które są i przechodzą!
Chociaż może jednak Ty już w szpitalu????

Witam
Jestem mama marcowa.
Mam do was pytanie dziewczyny chcialabym rodzic w wojewodzkim ale widze ze prawie wogle zadna z was nie wybrala tego szpitala.Mam troche czasu jeszcze ale zaczynam sie tym martwic.Doradzcie prosze :(

No dziewczyny - 3-mam kciuki, żeby to było już.

u nas nocka ok - mały uczy się jeść co dwie godziny, bo wcześniej jadł co pół, to było męczące - teraz jest lepiej.

A ja też nie wiem, czy coś się dzieje u mnie, czy po prostu mam cały czas skurcze przepowiadające.
Brzuch bolał mnie w nocy, ale nie przeszło i nadal boli. Mam co jakis czas skurcz - ból podbrzusza.
Wziełam kąpiel i przeszło na trochę, a teraz znowu pobolewa. Może coś sie z tego rozwinie...a może poczekam jeszcze parę dni.
Oprócz bólu podbrzusza to nic się nie dzieje.

No Agusia tyle się już nie odzywa, że obstawiam że już ma swoje maleństwo przy sobie.

U mnie też pojawiły sie takie skurcze idące od krzyża, ale mam je od soboty i nic się nie dzieje - tzn. boli mocno ale pomaga mi kąpiel. Czasem jak zakłuje to aż mnie zgina.
Niestety znowu mam problem z rwą kulszową - już 2 noc tak boli że spać nie mogę.

Gratulacje dla nowej mamusi - dużo zdrówka przede wszystkim!

sbj- a jak wasz Stasiu? ładnie je, śpi czy maruda z niego ? ;]

aniak - buziaki dla maluszka, żeby mu przeszło

a co z Agusią - ktoś wie?

wiolka - powodzenia

wiolka...chyba nastepna bedziesz..cos czuje ze pojedziesz w nocy do szpitala i juz nie napiszesz ;]

mamka - miałam przez niego robione USG dwa tygodnie wcześniej przed porodem i wtedy mówił, że na USg wygląda na 2750 - 2800 gram. Ze względu na tę wagę powiedział, żeby jeszcze leków nie odstawiac przez tydzień, żeby malec mógł trochę przytyć. Mały przez dwa tygodnie przybrał 300gram do 3100 - wiec uważam, że dobrze odczytał wynik

u mnie cos zaczyna sie dziac od dwuch godzin mam takie bole z krzyza jak bym miala zaraz do toalety leciec cos podobnego najpierw byly jak tylko siedzialam a teraz sie nasilily juz jak stoje to je czuje

wielkie gratulaje dla nowej mamusi:):) duza ta twoja cora:)

Jeśli chodzi o nawilżacz to ja polecam firmy Venta - to nawilżacz oczyszczacz.
Mój starszy syn jest alergikiem na roztocza także zakup był konieczny!

Hej,
najpierw gratulacje dla Justy - super, ze już masz po wszystkim!

Ja od rana skurcze i już po wizycie. Rozwarcie na 1,5 palca i lekarz mówi, ze w tym tygodniu powinnam urodzić, pomasował trochę szyjkę i powiedział, ze dzisiaj będzie trochę bardziej bolało niż wczoraj.Ogólnie powiedział, ze szyjka miękka i powinno pójśc gładko.Jeśli nie urodze do 17.12, to tego dnia mam się zgosić na ktg do szpitala i poda mi kroplówkę, ale jak stwierdził, raczej sie nie spotkamy!
Mały waży niby 3500 gr.i wszystko ok.

Sbj dzięki za odpowiedź, a powiedz jeszcze czy Piskulak trafił z wagą maluszka u Ciebie? Czy dużo się pomylił?

Justa gratulacje :) super kolejna mamusia.

A mój mały chyba kolek dostał wczoraj pół nocy biedaczek nam płakał :/ W czwartek idziemy do pediatry zobaczymy co powie.

My też zastanawiamy się nad nawilżaczem powietrza ale nie wiem jeszcze na jaki się zdecydujemy.

mamka a Ty już po wizycie?? Co powiedział lekarz?

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...