MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Witam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Właśnie wykąpałam Bartusia i zauważyłam, ze na brzuszku ma jakies krostki - pewnie coś go uczula hmmm tylko co????
Teraz juz coraz ciężej będzie wywnioskować co to może być, bo i ja jem więcej karmiąc piersią i wprowadzam słoiczki!

Nie wiem czy się nie mylę ale gdzieś w mojej wędrówce po wątkach chyba gdzieś spotkałam Agusię. Także chyba wszystko ok :)

Hej dziewczyny - jeszcze muszelki brak...też dawno sie nie udzielała!

Miło dziewczyny ze o mnie pamietalyscie:)
Dagmarka, u nas zazwyczaj dzien wyglada tak (choc wiadomo, nie jest to w pelni regularne):
6-7 mleko 10-11 mleko, ale probuje jogurty, ok13 obiadek, sloiczki, jak pisalam miesne, potem roznie, ,zal ile zje obiadku to mleko albo po godzinie albo 16/17 albo i pozniej, staram sie wcisnac deserek, ale ostatnio ospuscilam bo ciagle wyrzucalam:(, ok20 po kapieli mleczko i w nocy 2x mleko..
jak pisalam dodaje kaszke w ciagu dnia, a na noc mam mleko na dobranoc i ma kleik..
srednio Szymek zjada 160-180ml, ale ostatnio ma mniejszy apetyt..
do tego daje czasem flipsy, bo lubi sie nimi bawic;p
no to chyba tyle, a cos szczegolnego cie interesuje?

dałam malutkiej dziś 2lyzeczki takie małe manny do obiadku zobaczymy czy coś sie będzie działo:)

mam pytanko czy te kaszki kukurydziane czy ryżowe nie zawierają glutenu? tylko manna zawiera?

a i MRtusia czy mogłabyś napisać co juz dajesz Szymusiowi do jedzenia? tzn jak wygląda jego dzienny jadłospis:)

i jeszcze mam pytanko do dziewczyn gotujących warzywka - czy macie jakieś specjalne bio ze sprawdzonego źródła czy po prostu ze sklepu?

misica - super!

u mojej Hani już wyraźnie czuc i widać czubek ząbka hurrra!
tylko oby obyło sie bez większego płaczu

Hej dziewczyny, ale dzisiaj piszecie.
My bylismy na spacerku 1.5h i było fajnie, dość ciepło i deszcze nas nie zlapał.
MRtusia - fajnie , że sie odezwałaś.

Aniak - to chyba Twojemu maleństwu ząbek idzie?? Powodzenia.

Michalowa - nie wiem czy nie pomyliłam, ale chyba Ty pisałaś że zmieniasz rolete w pokoju na ciemniejszą, zmienilaś? Lepiej?
Ja tez chcę zamowić - moze kogoś polecisz?

Co do kaszki to też muszę ugotować i powoli dawać skoro Wy tez już dajecie.

Dziobus, to prawda trwa ponad godzine, najpierw jest przygotowanie do badania, co 15 minut trzykrotnie sa zakrapiane oczka specjalnymi kroplami, potem badanie. Cycusiem mozna karmic tylko do drugiego zakrapiania chyba potem juz nie, ale dacie rade, na pewno. Ja tez sie lekko zdziwilam, ze to tak wyglada, ale nasz Syn byl bardzo dzielny.

ja tez wlasciwie sama z dzieckiem bo maz na nocki chodzi i spal wczesniej , potem troche pobyl z nami ale teraz znowu spi bo wiadomo jak to jest , a na spacer wlasnie nie bardzo , my wyszłyśmy na chwilę i wrocilysmy bo niby zimno nie jest ale zaczelo kropic i balam sie że bardziej się rozpada

Moja też dzis marudna. Cały czas trzeba sie nia zajmowac. I ta pogoda paskudna, ze wyjsc na dwor nie mozna. A ja jak na zlosc dzis caly dzien sama z dzieckiem, bo maz pracuje.

ja gotuję zwykłą kaszkę mannę blyskawiczną i na wodzie -
mój też ma skazę

moja już śpi 2,5godz jak nigdy

ja chce na swoim mleku zrobic, wiec na mm odpada :). jutro bede w Realu, to poszukam normalnej.

ale dzisiaj Hania marudna nie wiem czy to ta pogoda czy co

ja muszę miec bezmleczna bo Hania ma skazę.....a tą zwykłą to na wodzie się gotuje bo mlek modyfikowanych i preparatów mlekozastępczych nie wolno gotować!!!!!!

ja mam bobvity na mleku modyfikowanym, zobaczę jak mała sie będzie czuła po niej później spróbuje zwykłej, a zwykłą manna robi sie na wodzie czy na mleku?

ja myślałam o takiej zwykłej bo bezmlecznej dla dzieci nie ma....

Dziewczyny, jakiej kaszki manny dodajecie do mleczka? takiej dla dzieci np. Bobovita czy zwyklej dla doroslych? ja chcialabym taka bezsmakowa, ale nie wiem czy taka jest :)

Inne tematy z forum

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...