MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.2

01.07. Agata
04.07. asski
07.07. -mTusia-
08.07. pillotka
10.07. agusia-gdansk
14.07. mentorka
21.07. Basieniak
23.07. Yevele
26.07. Kamyczek1234
28.07. Tinker Bell
07.08 Betti_174

Maruszka
Mangolia
Gosia
Francess

Link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-LIPCOWO-SIERPNIOWE-2013-t426813,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.2

Tinker Bell, aż mi brak słów... okropnie mi przykro :( ściskam Cię gorąco, trzymam kciuki za starania! I tak jak napisała pilotka - koniecznie zajrzyj tu czasem do nas i daj znać co słychać!

Tinker Bell - tak mi przykro.. aż mi łzy poleciały.. Biedulko.. niech Cię córeczka ode mnie wyściska.. zajrzyj tu czasem i powiedz, co u Ciebie słychać..

Tinker Bell - bardzo Wam współczuje
Wiem, że to łatwo mówić, ale musicie być dobrej myśli i próbować dalej!

Tinker Bell- tak bardzo mi przykro... trzymaj się! trzymam mocno kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło

pillotka joga w Gdyni chętnie, zależy tylko od terminu, bo ja niestety mam napięty grafik... jak będziesz wiedziała coś więcej to daj koniecznie znać =)

asski to już jestem spokojniejsza skoro mówisz że nospa nie zaszkodziła =)

aknahh akurat we wtorki i czwartki mam zajęcia w szkole językowej do 18:00, to bym nie zdążyła
Mam nadzieję, że ta joga w Gdyni ruszy o jakiejś fajne porze, jak nie to zostanie mi basen.

Tinker Bell - trzymaj się dzielnie :( nawet nie umiem wyrazić jak bardzo mi przykro :(

Tinker Belle trzymajcie sie . Jesteśmy z Wami , Napewno bedzie dobrze .

Cześć dziewczyny,

Niestety nie wytrwałam do końca wątku.
W poniedziałek na USG, okazało się, że serduszko dziecka zatrzymało się w 10 tyg. Wczoraj miałam łyżeczkowanie.

Życzę Wam wszystkim, szczęśliwie donoszonych ciąż. I będę tu zaglądać z ciekawości.
My będziemy zaczynać starania od nowa. Ale tym razem, już pełen luz nie przejdzie.:(

Powodzenia

ja w sumie też co 4 tygodnie
mentorka - daj trochę tego koktajlu :P

ja chodzę co miesiac

żałuję, że nie jestem z trójmiasta... chętnie bym z Wami pochodziła na jakieś zajęcia:)

właśnie zrobiłam sobie koktajl :) banan + kiwi + szklanka mleka :) pychotka:)

ahh ja też chce już usg:) a to jeszcze dwa tygodnie :( a wy jak często chodzicie na usg? bo moja koleżanka od początku ciąży co 3 tygodnie. U mnie teraz będzie 4,5 tygodnia ... ;/

01.07. Agata
04.07. asski
07.07. -mTusia- / CÓRECZKA
08.07. pillotka
10.07. agusia-gdansk/SYNEK
14.07. mentorka / SYNEK
17.07. Dumelek
21.07. Basieniak
21.07 asienkaj
23.07. Yevele
23.07. Aknah
23.07. Kamyczek1234
28.07. Tinker Bell
01.08. Gosia
03.08. Aniulek_80
07.08 Betti_174
20.08. Francess
22.08 Sensimilia

Maruszka
Mangolia

Zaktualizowałam swój termin według OM ale według USG chyba będzie troche później ale to się zobaczy

Aniulek, aknahh - czekam w takim razie ąż powiedzą Wam że możecie ćwiczyć, mi babeczka już tydzień temu powiedziała że nie ma przeciwwskazań. Zaopatrzyłam się więc w pracy w kartę Multisport :D
O tej jodze mówicie? http://www.joga-trojmiasto.pl/joga-zajcia
Bo ja bardzo chętnie, no ale musiałabym się do Ciebie aknahh podczepić :) bo sama nie jeżdżę niestety.
Sensimilia - szukałam dla Ciebie czegoś w Gdyni ale narazie nic mi w oko nie wpadło.

aknahh - trzymam kciuki za pozytywne USG :)
Ja też znów bym chciała zobaczyć swoją Wiercipiętkę :)

ja bym jednak wolała Gdańsk, ale może być joga jak najbardziej :)

Czesc Dziewczyny :)
Kamyczku - mamy te sama date ;-))
mTusia, Aniulek i Dumelek - super by bylo razem sie wybrac na jakies zajecia. Ja tez czekam na magiczne slowo, ze juz moge cwiczyc :) bedziemy w kontakcie!! Na pewno jak bede miala urlop juz to chce na swietokrzyską chodzić, bo tam zajecia sa w srodku dnia. A moze ktoras z Was jest chetna na joge dla cieżarnych?
Sensimilia - a Ty nie chcesz sie do Sopotu na joge wybrac? Ta joga jest w czw i wtorki chyba jakos po 17. Ja bede dojezdzac z Gdanska samochodem - moglabym kogos zabierac jakbyscie byly chetne.

A tymczasem dzis lekarz i usg - trzymajcie kciuki, bo jak zwykle sie stresuje :) musze wyprobowac cole i batonika by sie Kruszynka poruszala, bo mąż koniecznie chce zobaczyc a dzis idzie ze mna :)

Witam, się po przerwie...u nas wszystko OK, Mała wyzdriowiała, więc w końcu korzystamy z zimy :)

Sensimilia - cóż to za bzdura z tą nospą!!!

Ja pierwszą całą ciążę brałam no spę, gdyż miałam bóle z lewej strony, jak się okazało ponad rok po porodzie - z powodu kamicy nerkowej...brałam do 6 tbl no spy dziennie - były takie okresy że niemal codziennie...

I żadnych przykurczy Dziecko nie miało...miała takie sssanie, że aż mi oczy na wierzch wychodziły ;)

Gdyby było tak jak piszesz, to nie sądzę, żeby WSZYSCY lekarze i farmaceuci mówili że można brać no spę w ciąży...

Pillotka, fajnie randka z usg :) Moja koleżanka ma bym powiedziała jeszcze lepiej, ma termin porodu na Walentynki :) kurcze może ja też bym się ruszyła na jakieś ćwiczenia, dziewczyny z Gdańska, dajcie znać jak na coś się zdecydujecie, tylko ja raczej z basenu odpadam, dla mnie pora dnia jest obojętna, wręcz wolałabym do południa :)

Sensimilia - chodzą słuchy, że będziew Gdyni grupa jogi dla ciężarnych, niedrogo, ale nie wiem jeszcze gdzie/kiedy. Byłabyś zainteresowana?

Poszperałam trochę w Internecie i z tego co zrozumiałam to "dzieci ponospowe" rodzą się ze zbyt małym napięciem mięśni twarzy i mają np. problem z chwyceniem piersi i ssaniem... ale skoro mówicie, że Wam lekarze zalecają nospę przy skurczach to jak będzie bardzo bolało to nie będę się martwić i wezmę =) Chociaż od kiedy biorę d*phaston nie mam skurczy =) tylko takie kujące bóle od rozciągania.

dumelek ja miałam na początku trudności z połykaniem tego pharmatonu bo faktycznie bardzo nieapetyczne te tabletki

A znacie może jakieś miejsca w Gdyni z gimnastyką dla ciężarnych? Do Gdańska mi za daleko, a w Gdyni nic nie mogę znaleźć poza basenem u Jezuitów =(

obudziłam się i.. uświadomiłam sobie, że ta moja najbliższa wizyta będzie przecież z usg połówkowym! (tak myślę) to będzie 20. tydzień ciąży :D połowa, no nie wierzę :)

dumelek i aknahh jak tylko lekarz mi pozwoli już chodzić na zajęcia, chętnie do Was dołączę. Póki co czekam na magiczne słowa "już może pani zacząć ćwiczyć" :P
Nie mogę się doczekać.

Inne tematy z forum

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...