Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.4
Cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe Kobitki, które do nas dołączyły i gratuluje tym, które już znają płeć, mam wielką nadzieję że i ja 1 marca też już będę mogła się tym pochwalić :) Najgorsze to czekanie od wizyty do wizyty, też tak macie ? :)
Widzę, że niektóre z Was już szaleją z zakupami dla maluszków, ja jeszcze mam jakieś obawy, nie wiem sama dlaczego, tak naprawdę nawet nie wiem kiedy zacząć ogarniać to wszystko, ale postanowiłam sobie, że dopiero po połówkowym.
Powiedzcie mi kochane, czy orientujecie się jak to jest ze szkołą rodzenia, od którego tygodnia najlepiej, bo jedni mówią, że już od 20 można inni, że dopiero po 25, sama już zgłupiałam, a chciałabym już zacząć orientować się w tej kwestii. A Wy już macie wybrane, gdzie będziecie chodziły ?
Ja dzisiaj w końcu wybrałam się na zajęcia dla ciężarnych, ależ mi brakowało tego, wrrrrrrr :D
Aknahh, a gdzie odbywa się joga typowa dla ciężarnych? bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Aaaa i jeszcze jedno, czy któraś z Was też miewa problemy ze snem?
Ja od jakiegoś czasu strasznie cierpię na bezsenność, dobija mnie to okrutnie :( zasypiam dopiero ok. 4 rano a później budzę się nieprzytomna :( Macie jakąś dobrą radę na to ?
0
0