MULTIGLASS

Szklarz, lustra, szyby

Gdańsk, Konstantego Bergiela 4A

Polecam usługi - profesjonalnie i szybko (1) Firma posiada bardzo szeroki zakres usług - zlecałam wykonanie szyby z... Alicja Szybko i sprawnie (1) Już 20 minut po telefonie panowie byli u mnie zdjąć wymiary, żeby jeszcze... Ja Polecam, ekspresowa realizacja zamówienia (1) Szczerze polecam, bardzo szybki kontakt i realizacja usługi, włącznie z... Katarzyna - firma Gdańsk
zadowolony klient (1) Serdecznie polecam, bardzo szybki czas realizacji mojego zamowienia, cena... Dorota Ewelina - opinia (1) Wykonanie bez żadnych zastrzeżeń, szybki czas realizacji Ewelina POLECAM SERDECZNIE (1) Szybki i sprawny montaż, fajne wzory i kolory, fachowe podejście - i to się... Dorota Lustro łazienkowe w mieszkaniu przy ul. Rzeczypospolitej 4A (1) Bardzo polecam. Fachowość, solidność, super ceny. Daniel Nitecki Jacek Pająk - opinia (1) Opinia dotyczy montażu szkła nad blatem w kuchni. Wybór grafiki standardowo -... Jacek Pająk Polecam (1) Szybko i sprawnie. Pan Darek bardzo miły i kontaktowy. Wioleta Naprawa zmywarki (1) szybko i sprawnie. kasia