Re: MUTSY 4RIDER-Joey Silver
no więc sprawdziłam i tak jak pisałam gondolka pochylona ale lekko w dół od strony nożek nie głowy :) ja mam gondolę yoey silver i faktycznie w porównaniu z teutonią (szwagierka ma) to jest ona mała ale raczej na szerokość . Przewiduje że za 2-3 mies bedziemy się przekładać do spacerówki , czyli młoda będzie miała 5,5-6,5 mies . U Ciebie będzie lepiej bo dziecko przełożysz do spacerówki w lecie więc mała gondola w niczym moim zdaniem nie przeszkadza. Ja jestem na razie zadowolona , przede wszystkim wózek jest wysoki -tzn gondola więc mnie plecy nie bolą przy nachylaniu się do dziecka i wizualnie wózeczek jest b ładny . Minusy-głośno budka się rozkłada-ale jak się dziecko przyzwyczai do tych kliknięć to się nie budzi , trochę ciężko się składa- ale nie mam porównania , no i jest ciężki . Agusia pisze że spacerówka starcza do dwóch lat - dla mnie to bez znaczenia bo jak tylko młoda nauczy się w miarę chodzić przesiadamy się do lżejszego modelu - tak chyba robi większość rodziców ciężkich wózków ;) a stelaż mam 4 rider czyli ze skrętnymi przednimi kółkami i ten się dobrze prowadzi w porównaniu z urbanem którym nie umiałam manewrować ;/
0
0