superos:) (1) Pierwszy raz fryzjer zachowywał się tak pewnie wobec... J. klientka (2) Nie mam pojęcia skąd tak dużo pochlebnych opinii na temat p. Grzegorza. Moim... F 3 x TAK (1) Wlosy sa wizytowka kazdej kobiety i kazda kobieta pieknie wygladac powinna :)... Stala kientka
Polecam! (1) Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Fryzura zgodna z moimi... kj andre - opinia (1) jest to najlepszy salon jaki w zyciu spotkalem niema jak narazie lepszego nic... andre salon na 6 ! (1) Uwielbiam ten salon, miła, fachowa obsługa, zawsze dobrze doradzi ! Pan... anet :) (1) Super :) asiulka Odpowiedź do opini z dnia 3 sierpnia (1) Posiadamy grono zadowolonych klientek, które korzystają z naszych usług od... Magdalena Atelier N.K. - opinia (1) Czytając same pozytywne opinie zamieszczone tutaj zdecydowałam się na wizytę... N.K. monee - opinia (1) Uwielbiam swoją fryzjerkę- Beatę. Polecam wszyskim klientkom z Ujeściska i... monee POLECAM (1) Zachęcona opiniami na Trójmieście postanowiłam udać się do p.Grzegorza i... Marta anetta - opinia (1) Wspaniałe miejsce, fantastyczna jakość usług za niewielkie pieniądze,... anetta Rewelacja!!!!!! (1) Godny polecenia salon. Obługa sympatyczna, miła i co najważniejsze fachowa!!!... Aśka Idealna fryzura (1) Moim zmartwieniem byla zawsze zbyt okragla buzia... Pan Grzegorz dobral mi... Anka Aniah22 - opinia (1) Obsługa bardzo miła,fachowa.Wiedzą co chce klient i jak go zadowolić,a ceny... Aniah22 anetta - opinia (1) świetny fryzjer a na dodatek przystojniak, polecam wszystkim klientkom! anetta anetta - opinia (1) Rewelacyjny zakład polecam wszystkim anetta Wisionka - opinia (1) Pan Grzegorz jest mistrzem w tworzeniu piekna. Ufam mu bezgranicznie. By miec... Wisionka Aniah22 - opinia (1) Polecam jak najbardziej,wszystko rewelacyjne a ceny przystępne. Aniah22 Taki zakładów jest naprawde nie wiele (1) Powiem tylko tyle, że naprawde warto odwiedzic ten zakład boro267